Amestecul puternic cu zahăr pentru tigăile tale arse. Trucul prin care vei vedea cum cade tot ce-i ars instantaneu, fără pic de efort

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Helinton Fantin
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Helinton Fantin

Tigăile și oalele sunt unul dintre instrumentele fundamentale care nu pot lipsi în bucătărie. Totuși, tigaia care într-o zi este preferata noastră, în următoarea zi devine un recipient ars în care este aproape imposibil să gătești. Dar nu-ți face griji! Ei bine, astăzi vă vom învăța cum să faceți un amestec puternic cu zahăr pentru a îndepărta negrul de pe tigăile arse.

Este aproape sigur ca avem cu toții o tigaie arsă depozitată în fundul dulapului. O avem acolo din nostalgie, pentru că ne-a însoțit în multe momente importante, dar nu o mai putem folosi pentru că este prea arsă și chiar periculoasă ca să încercăm să mai gătim în ea măcar un ou. Dar, astăzi avem soluția!

Desigur, trebuie să rețineți că oricât de mult ne iubim oalele și tigăile, este important să le schimbăm periodic, deoarece, mai ales cele care au teflon, pot elibera în timp reziduuri care se lipesc de alimente și ar putea fi periculoase pentru sănătate. 

Amestecul puternic cu zahăr pentru tigăile tale arse

O să ai nevoie de:

- 1 lingură de zahăr

- 1 cană de apă

- 1 lingură de bicarbonat de sodiu

- 3 linguri de săpun de vase

- 1 lingură de acetonă.

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA

Cât de periculos e PRAFUL din casă și cum SCAPI de el. Cele mai frecvente simptome ale alergiei la praf

Praful este o problemă dăunătoare pentru sănătate, de care nu avem cum să scăpăm, pentru că reapare, indiferent de cât de multă curățenie facem.

Praful care se formează în interior este, de obicei, format din particule ultrafine, cum ar fi celulele pielii, părul, polenul, murdăria, părul de animale de companie și fibrele din îmbrăcăminte sau mobilierul din material textil, conform Mental Floss.

De multe ori s-a spus că praful provine din piele moartă, însă trebuie să știi că majoritatea celulelor moarte sunt îndepărtate când facem duș, iar cea mai mare parte dintre particulele de praf provin de afară. Mai exact, aproximativ două treimi din particulele de praf din casa ta provin din exterior. Mai mult, picioarele noastre aduc cea mai mare parte din praful care se regăsește în locuință, iar o altă sursă este aerul care intră prin ferestrele și ușile deschise și care poate conține polen și chiar bucăți de insecte moarte.

Nu tot praful este format din materiale naturale. O altă parte o reprezintă un amestec de bucăți mici de plastic, poluanți și alți contaminanți în particulele de praf din exterior, potrivit DC Medical.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel