Amestecă acest aliment din frigider cu crema ta hidratantă și vei arăta cu zece ani mai tânără

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Amestecă acest aliment din frigider cu crema ta hidratantă și tenul tău va fi luminos și frumos, iar ridurile se vor estompa.

Ridurile din jurul ochilor sunt cele mai vizibile și apar rapid odată cu înaintarea în vârstă.  Aceste riduri sunt primele semne ale acțiunii timpului pe piele.

Dar știi că poți prepara acasă o mască anti-îmbătrânire, care poate reduce ridurile inestetice din jurul ochilor? 

Datorită acestei măști naturale cu proprietăți hidratante, care va crește producția de colagen și elastină, poți elimina ridurile fără a apela la intervenții chirurgicale.

 

Descoperă rețeta unei măști anti-îmbătrânire pentru care vei avea nevoie de un albuș de ou și o cremă hidratantă. Această mască te poate ajuta să previi îmbătrânirea pielii.

Ingrediente pentru masca:

- o jumătate de linguriță de cremă hidratantă,

- un albuș de ouă.

Cum se prepară masca anti-îmbătrânire?

Pune albușul într-un recipient de sticlă, apoi adaugă o linguriță de orice fel de cremă hidratantă și amestecă bine. Aplică masca pe față și decolteu, masând ușor zonele cu riduri.

Masajul ar trebui să dureze circa 15 minute. Lasă mască să acționeze 30 de minute, apoi clătește-o cu apă călduță. Se recomandă utilizarea acestei măști de cel puțin cinci ori pe săptămână.

 

Efectele acestei măști naturale nu sunt imediate, ele apar după o utilizare de cel puțin două săptămâni. Totuși, spre deosebire de alte măști, rezultatele sunt vizibile mult timp.

Mască cu miere și sare. Dacă vrei să ai un ten strălucitor, folosește o mască cu miere și sare. Cele două ingrediente naturale sunt  disponibile pentru toată lumea. Pentru a pregăti o mască anti-îmbătrânire, amestecă o linguriță de sare de mare cu patru lingurițe de miere.

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel