Ameri Nasrin, secretul siluetei perfecte, după naștere: „Am luat 22 de kilograme și am reușit să le dau jos aproape pe toate” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Ameri Nasrin arată impecabil la 8 luni de când a adus pe lume un băiețel minunat.

Ameri Nasrin a fost invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola, acolo unde ne-a dezvăluit cum a reușit să-și reintre în forma fizică de odinioară, după ce a născut. Fosta prezentatoare TV a adus pe lume un băiețel minunat în urmă cu aproximativ 8 luni de zile și chiar dacă aceasta ne mărturisește că a luat 22 de kilograme în sarcină, Ameri a reușit să le dea jos aproape pe toate până în prezent. Astfel, frumoasa mămică ne-a dezvăluit care este secretul său și cum își propune să-și schimbe stilul de viață pe viitor.

„Rochia de mireasă, nu exagerez, cred că este mărimea XXXXS, este frumoasă, la un moment dat aș mai fi vrut să o îmbrac, ca să fac o ședință foto în altă parte. Nici vorbă, cine încape în ea? Îmi e și frică să mă uit la ea, să o scot, dar cine știe, poate revenim la formele de odinioară. Mai am 4 kilograme de dat jos, nu mai e nici mult, dar nici puțin.”, a declarat Ameri Nasrin, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola.

Citește și: Educația pe care Ameri Nasrin își dorește să i-o ofere copilului său: „Nu o să accept orice ar vrea el”. Cu ce nu e de acord soțul vedetei / VIDEO

„Nu-mi place să fiu sub presiune și nu am de ce să fac asta”

Chiar dacă extrem de multe mămici pun multă presiune asupra lor, după naștere, pentru că-și doresc să-și recapete kilogramele din trecut cât mai repede, Ameri Nasrin ne spune că e extrem de împlinită cu aspectul fizic din prezent. Mai mult, aceasta nu a recurs nici la vreo dietă restrictivă sau înfometare, ci a inclus sportul în viața sa relativ recent după ce l-a adus pe lume pe Nicholas.

„Mănânc foarte mult, nu fac nimic, nu-mi place să fiu sub presiune și nu am de ce să fac asta. Am înțeles că pentru perioada asta eu sunt pe primul loc, pentru a fi bine și copilul meu, sunt în perioada în care el contează cel mai bun, asta nu înseamnă că mă neglijez. Arăt decent, iar faptul că am luat 22 de kilograme și că am reușit să le dau jos aproape pe toate este o performanță, fără să mă înfometez. M-am apucat de sport, însă l-am abandonat, pentru o scurtă perioadă, pentru că trebuie să merg și la recuperare, am început să fac recuperare, pentru că am niște dureri de spate, de picioare și după ce voi termina mă apuc intens de sală.”, a continuat vedeta.

Citește și: Schimbare majoră în viața de cuplu a lui Ameri Nasrin: „Am crezut că pot singură” / VIDEO

Cum și-a ales rochia de mireasă

În vara anului 2023, Ameri Nasrin pășea în fața altarului alături de bărbatul lângă care și-a petrecut ultimii 10 ani de zile. Vedeta a strălucit la propriu într-o rochie superbă, extrem de sexy, iar acum fina lui Cristi Borcea și a Valentinei Pelinel ne-a dezvăluit cum a făcut această alegere vestimentară.

„Nu am ales rochia, am făcut-o împreună cu designerul, a fost acolo o nebunie totală, dar am văzut că au început să se poarte aceste genuri de rochii de mireasă. Așa am văzut-o eu și dacă aș mai fi avut timp vreo două luni, mai făceam eu niște chestii, mai adăugam ajustări. Intenția a fost să o cumpăr, dar nu am găsit nimic. Am luat-o înainte cu câteva ore, eu așa sunt, la intensitate maximă, eu mereu sunt pe ultima sută, am fost stresată, dar după aceea... eu mereu sunt pe ultima sută, înainte de ceva foarte important.”, ne-a mai spus aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel