Educația pe care Ameri Nasrin își dorește să i-o ofere copilului său: „Nu o să accept orice ar vrea el”. Cu ce nu e de acord soțul vedetei / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Ameri Nasrin ne-a povestit despre cum face față rolului de mămică și despre cum vrea să-și crească băiețelul.

Ameri Nasrin a fost invitată în cadrul emisiunii ”Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola, acolo unde a vorbit, printre altele, și despre rolul de mămică, pe care l-a cunoscut în urmă cu 8 luni de zile, când l-a adus pe lume pe micuțul Nicholas. Astfel, chiar dacă băiețelul are încă o vârstă foarte fragedă, vedeta spune că a început deja să-l învețe pe cel mic ce înseamnă „nu”, explicându-i de fiecare dată când ceva nu este potrivit pentru etapa din viață în care se află.

„În familie sunt deja câteva păreri care spun că o să facă sport, mai exact fotbal. El este deja foarte atras de minge și de la 4-5 luni, fără exagerare, reacționa aparte la minge. Acum, nu știu ce să zic, nu o să zic nici că o să accept orice ar vrea el, o să-mi dau și eu cu părerea. Acum pot să zic doar atât: sunt de părere că orice lucru făcut în exces dăunează. Copilul meu la 8 luni știe de toate, vrea telefonul, nu i-l dau, la desene îl las să se uite 1 minut, două, nu vreau să-i interzic aceste lucruri. Sunt adepta parentingului modern, dar cu anumite limite. Ai voie să spui nu, copilul trebuie să știe ce înseamnă nu.”, a declarat Ameri Nasrin, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola.

Citește și: Cum se menține Ionela Guzic în formă, după ce a slăbit peste 10 kilograme. La ce aliment a renunțat definitiv: „Nu mănânc deloc” / VIDEO

Relația pe care Ameri Nasrin și-o dorește cu băiatul său

Chiar dacă cel mic nu a împlinit încă nici un an de zile, Ameri Nasrin este sigură de faptul că atunci când va mai crește, aceasta va fi cea mai bună prietenă a băiețelului său. Deși își dorește să-l învețe pe Nicholas să facă diferența între ce e bine și ce este rău, aceasta este, în aceeași măsură, și adepta parentingului modern.

„Eu sunt absolut convinsă că el înțelege mai mult decât cred eu. Va ști ce înseamnă nu, dar explicat de ce e nu, va ști și ceea ce e interzis, pentru că așa e normal și să înțeleagă și ce s-ar putea întâmpla dacă... Sunt adepta mamelor care discută foarte mult, mi-aș dori să vorbesc foarte mult cu el, comunicarea e foarte importantă, așa simt.”, a continuat vedeta.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața Mălinei Avasiloaie de când a devenit mamă și cine a ajutat-o după naștere: „Altfel aș fi fost pusă în ipostaza în care să renunț definitiv la carieră’’ / EXCLUSIV

Lecția primită de la părinții săi, pe care și-ar dori să i-o insufle copilului său

Când vine vorba de lecțiile primite de la părinții săi, pe care își dorește neapărat să i le insufle și copilului său, Ameri Nasrin spune că speră ca băiețelul să fie la fel de familist și respectuos asemenea părinților, dar și bunicilor săi.

„Familia are un loc aparte în sufletul meu și mi-ar plăcea să țină cont de asta. Mi-ar plăcea ca familia să fie pe primul loc indiferent de ce ar face. Chiar dacă va trebui să studieze sau să lucreze în străinătate, ceea ce tăticul nu vrea, nu aș vrea să uite de familie și să știe că mama cu tata sunt acolo, să-i iubească și să-i respecte. Aș vrea să fie respectuos, asta am învățat și eu, e vorba asta „fă-te plăcut”, el are un zâmbet atât de frumos, zici că vorbește cu ochii.”, ne-a mai spus Ameri Nasrin.

VEZI și: „Am sărit calul intenționat”. Mihai Trăistariu rupe tăcerea despre cele mai controversate apariții din mediul online / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel