Schimbare majoră în viața de cuplu a lui Ameri Nasrin: „Am crezut că pot singură” / VIDEO

Data publicării:
Ameri Nasrin, la Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Ameri Nasrin, la Oracolul Vedetelor

Ameri Nasrin a fost invitata Andreei Cercel în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News, unde a dezvăluit cum își împarte sarcinile cu soțul ei, după ce au devenit părinți.

Ameri Nasrin și soțul ei, Florin, sunt împreună de 10 ani, iar în vara anului 2022, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar nași le-au fost Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Un an mai târziu, din rodul iubirii lui s-a născut un băiețel, pe nume Nicholas.

Cum își împart Ameri Nasrin și soțul ei, Florin, sarcinile în ceea ce privește creșterea copilului

Invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola, Ameri Nasrin ne-a povestit cum se descurcă în rolul de mamă, dar și cum își împarte sarcinile cu soțul ei, Florin, după ce au devenit părinți. Fosta prezentatoare de la Antena Stars a explicat că la început au încercat să se descurce doar ei doi, dar ulterior au realizat că este important să accepte și să aprecieze ajutorul familiei.

„Noi facem totul împreună, atât cât ne permite timpul. La început ne-am împărțit, pentru că la început am crezut că o să ne descurcăm foarte bine doar noi doi sau doar eu, în sensul în care nu voiam ajutor din partea mamei sau a mătușii. Am zis că pot eu. Ulterior, mi-am dat seama că lucrurile nu stau chiar așa, că e bine să accepți ajutor, ajutor însemnând 2-3 ore pe zi sau când este nevoie. De exemplu când mă duc la sală, am un eveniment sau am o filmare, atunci am nevoie de ajutor. Ne-am împărțit la început, în prima lună. Acum, totul decurge atât de firesc și de normal încât nu aș ști să zic cine stă mai mult sau mai puțin.

Stăm amândoi, eu exclusiv pentru că este absolut normal. Dacă este nevoie se trezește și el noaptea. Eu clar mă trezesc că e normal și mă bucur, de asemenea, de ajutorul familiei. Atunci când am un eveniment, o filmare sau un podcast, atunci e normal să apelăm la ei, dar în rest ne descurcăm noi doi”, a mărturisit Ameri Nasrin, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola.

Citește și: Ce relație are Ameri Nasrin cu nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel: ”Suntem ca o familie”

„Acum suntem la faza de dințișori, ceea ce nu mă sperie atât de rău pentru că am înțeles că are un disconfort”

Ameri Nasrin a dezvăluit că micuțul Nicholas, în vârstă de 8 luni, este foarte cuminte și doarme bine pe timpul nopții, însă a fost sinceră și a menționat și aspectele mai puțin plăcute din rolul de mamă.

„Bebe este foarte cuminte. Doarme noaptea. Eu îl laud acum, dar să spun și lucrurile mai puțin plăcute. El dormea câte 10-12 ore la început. Prima lună nu, după a început să doarmă. Acum suntem la faza de dințișori, ceea ce nu mă sperie atât de rău pentru că am înțeles că are un disconfort. Să zic că avem o trezire, două, trei, câteodată și cinci, dar recuperăm ziua. Dar este bine. Am auzit cazuri mult mai grave. Nu mă încadrez acolo. Are doi dințișori deja. Doctora mi-a spus că nu o să simt când îi apar dinții și că o să văd eu mai târziu. Urăsc vorba asta «o să vezi». E deranjant. Prefer să o simt pe pielea mea”, ne-a mai declarat Ameri Nasrin.

Citește și: Cum și-a început Ameri Nasrin cariera în televiziune: ”Eram într-o perioadă în care nu știam ce voi face”. Ce persoană publică a remarcat-o pe jurnalistă

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel