Amarah povestește prin lacrimi cum a fost bătută din nou: „Câte extensii mi-au smuls din cap”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ amaraah.amy
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ amaraah.amy

Amarah are un istoric plin de încercări, ea a mai fost bătută o dată la finalul anului 2022. Istoria s-a repetat și în acest caz.

Amarah a trăit un nou episod de violență în spațiul public, fiind agresată fizic pentru a doua oară! Celebritatea cunoscută de pe platforma TikTok se confruntă din nou cu momente de teroare și groază. În urma acestui incident, ea a atins limita suportabilității și a izbucnit în lacrimi în mediul online, unde a povestit cu tristețe prin ce a trecut. Iată cum a început totul.

Vedeta este urmărită de mai mult de jumătate de milion de oameni și încearcă să-și mențină fanii cât mai conectați cu ea. Aceasta pare să nu mai scape de bătăile din public după ce, în anul 2022, a mai avut o confruntare cu un bărbat într-un club din București. Acest fapt s-a repetat și acum, având în vedere ca vedeta a ajuns în centrul atenției fanilor ei.

VEZI ȘI: Ilinca Vandici, umilită de actuala iubită a soțului. Ce îi cere femeia, vedetei: „Ar fi amenințat-o că o face de râs”

VEZI ȘI: Elena Băsescu, de urgență pe mâna medicilor. Fiica fostului președinte a ajuns în cărucior, la spital

„Ne bate de față cu poliția și nu face nimic”

De data aceasta, vedeta a fost agresată de două persoane și acuză autoritățile că nu-și fac treaba niciodată, mai ales când este bătută în public, uneori de față cu poliția. Amarah invocă și faptul că nimeni nu se bagă, aceasta fiind complet enervată de lipsa de civism a cetățenilor. Pe lângă asta, s-au produs și pagube materiale, cum ar fi extensiile din părul acesteia care sunt rupte toate.

”Am fost agresată în plină stradă de două persoane. Nu se poate așa ceva. Nu există de fiecare dată să iau bătaie și nimeni să nu zică nimic din poliție. Mă duc la IML. Câte extensii mi-au smuls din cap. Ne bate de față cu poliția și nu face nimic. Nimeni nu se bagă. Toate extensiile din cap sunt rupte. Îmi curge sânge din nas. Nu am făcut rău la nimeni.”, a spus Amarah, pe o platformă de socializare, conform Spynews.ro.

De asemenea, Amarah nu are tocmai o viață împăcată cu familia sa, având în vedere certurile pe care le-a avut în familie pe fondul orientării sale:

”Familia nu mă susține, mai precis unii membrii din familie. M-au discriminat foarte mult, mă refer la unii membrii ai familiei, nu neapărat mama sau tata. Vorbesc cu mama și fratele meu, ei sunt singura familie care e activă sufletește pentru mine, nu am nevoie de nimic mai mult”, a spus Amarah, pentru Spynews.ro.

VEZI ȘI: A intrat în Cartea Recordurilor, după ce a dat naștere la 69 de copii. Femeia a trăit până la 75 de ani

„Nu mai câștig sume destul de mari”

Amarah obișnuia să-și încânte fanii cu cât mai mult conținut pe o populară platformă de socializare, dar nu a durat mult până să apară diverse zvonuri cu privire la vedeta în cauza:

”Nu mai câștig sume așa destul de mari pentru că nu mai vreau eu să stau așa de mult pe TikTok, m-am săturat de întrebări prostești și oameni nebuni. M-au întrebat dacă sunt însărcinată, efectiv unii români sunt foarte reduși. Depinde cât am stare să intru și să fac live-uri, să fiu prezentă. Dacă am o zi bună da, pot să intru și să fac caterincă pe TikTok, dar dacă am o zi aiurită, ploioasă, nu vreau să stau foarte mult”, a mai zis ea, conform Spynews.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel