Amalia Năstase, dieta cu care se menține în formă, la 46 de ani: „Te ajută să-ți restarteze toate mecanismele de digestie”

Data actualizării: | Data publicării:

Amalia Năstase a vorbit despre dieta pe care o urmează în acest moment. În trecut, fosta soție a lui Ilie Năstase a încercat mai multe metode de slăbit și a reușit să scape de 30 de kilograme cu ajutorul dietei oloproteice.

Amalia Năstase  a fost invitată pe platoul "Vorbește Lumea", de la PRO TV, unde a vorbit stilul ei de viață și despre dieta cu care se menține în formă, la 46 de ani. 

Amalia Năstase este o „veterană” a dietelor. Dintre cele mai populare diete încercate de vedetă amintim dieta oloproteică, care promite că te scapă de 10% din dieta corpului în doar 21 de zile. Dieta a fost creată de un medic italian, Giuseppe Castaldo. Amalia Năstase a reușit să slăbească 30 de kilograme, în urmă cu mai mulți ani. Acum, vedeta caută să mențină un echilibru în alimentație, astfel încât să nu câștige kilograme în plus, dar să își mețină și o stare bună de sănătate. 

VEZI ȘI: Amalia Năstase a descoperit „elixirul tinereții”: Lucrul ăsta te ține tânără

Recent, ea a participat la un congres, în Statele Unite ale Americii, în care tema discuției a fost stilul de viață sănătos.

"Am fost acum vreo lună la Los Angeles și la Las Vegas unde a fost Congresul Asocitatiei Anti-aging din America (...). Și am zis sigur găsesc secretul. Și vă spun cele trei idei principale: să nu mănânci mult, să faci sport, să mergi, să ai 10.000 de pași pe zi și să dormi 8 ore pe noapte", a declarat vedeta în emisiunea de la PRO TV. 

Amalia Năstase urmează postul intermitent pentru a se menține în formă

Ca metodă de menținere a greutății, fosta soție a lui Ilie Năstase urmează postul intermitent, despre care spune că o ajută și să aibă o digestie sănătoasă.

"Ideea e că acest post intermitent te ajută să-ți restarteze toate mecanismele de digestie, microbiomul, micorbiomul este multitudinea aceea de microbi care te ajută să digeri bine. Dar noi când mâncăm tot timpul, cum fac unii dintre noi, nu mai are timp sistemul digestiv să înceapă să facă o digestie cum o făcea acum 10.000 de ani 2000 de ani, când mânca o dată pe zi", a mai spus vedeta.

A vrut să își pună silicoane

"Eu am vrut toată viață mea când eram foarte slabă și nu aveam deloc sâni, am vrut să îmi pun sâni. Dar atât de mult am amânat, să văd și dacă e vreo problemă, dacă nu e vreo problemă, până când am ajuns să nu-mi mai fac că nu mai are rost la 46 de ani", a mărturisit Amalia Năstase.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel