Amalia Năstase, de nerecunoscut după ce a slăbit 35 de kilograme. Cum se menține vedeta în formă/ FOTO

Data publicării:

Amalia Năstase este în cea mai bună formă a ei, după ce a reușit să scape de kilogramele în plus.

Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, în vârstă de 45 de ani, a reușit să slăbească extrem de mult până anul trecut, iar de atunci se menține în formă. Vedeta a slăbit 35 kilograme, schimbându-și totodată și stilul vestimentar. Acum, Amalia îmbracă ținute mulate, care îi pun în evidență noile forme.

Amalia Năstase, detalii neștiute din căsnicia cu Ilie Năstase: „Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster”

Pentru a scăpa de kilogramele în plus, Amalia Năstase a adoptat un stil de viață sănătos. Aceasta a ținut regim și a făcut mult sport. Amalia Năstase a dezvăluit că a ținut o dietă oloproteică și a ajuns să inspire multe tinere și doamne care vor la rândul lor să scape de kilogramele în plus.  Această dietă presupune să nu consumi carbohidrați, dar poți consuma proteine și suplimente proteice. Poți mânca la prânz sau cină carne slabă, pui, pește, curcan și chiar legume. Dar sunt excluși cartofii. După cele 21 de zile puteți începe să consumați din nou carbohidrați. 

“Eu asa mai tinusem diete, slabeam 10 – 12 kilograme, dupa care le puneam pe toate la loc, imi venea sa mananc si pereti. Am inceput dieta oloproteica pe la mijlocul lui februarie si nici acum nu mi-e pofta de niciun fel de dulce, de paste, de paine, pentru ca unele dintre suplimente le mai iau. Am slabit 32 de kilograme si sunt foarte, foarte fericita”, a declarat Amalia Nastase în urmă cu mai mult timp, pentru Antena 3. 

Cu toate aste, lupta cu kilogramele în plus nu a fost deloc ușoară. Amalia a mărturisit că după ultima sarcină, înainte de a-l naște pe Toma, s-a îngrășat cel mai mult  și i-a fost extrem de dificil apoi să revină la forma inițială.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel