Amalia Năstase, detalii neștiute din căsnicia cu Ilie Năstase: „Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster”

Data publicării:
Amalia Năstase, captura foto Youtube/ sursa Mihai Petre
Descriere foto: Amalia Năstase, captura foto Youtube/ sursa Mihai Petre

Amalia și Ilie Năstase au divorțat în anul 2010 după 14 ani de iubire și șapte de căsnicie. 

Amalia și Ilie Năstase au fost un cuplu celebru, iar vestea că cei doi divorțează în anul 2010 a șocat o lume întreagă. După șapte ani de mariaj, cei doi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate. A fost un divorț civilizat, cei doi nu au dat prea multe informații despre cauza divorțului, dar puțini știu cum a pornit povestea lor de iubire. 


„În joburile mele din timpul facultății, făceam sampling cu țigări și așa l-am întâlnit pe Ilie. Eram la Sting la concert și eu, cu tupeul meu de Rahova, m-am dus la toată lumea. El a zis ca nu fumează, dar pentru mine fumează. Și eu i-am zis: . El a a cerut numărul meu la cineva de pe acolo și de aici se știe ce a urmat. A durat doi ani până am fost împreună, dar pentru mine a fost o schimbare majoră. Să pleci din Rahova, nu neapărat era vorba de statutul financiar, cât de oamenii pe care-i întâlneam când eram cu el, niște oameni la care nu aș fi visat să ajung. Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro. Ma simțeam nimeni, zero barat! În România eram judecată, însă, pe la spate! Îmi ziceau: vezi că ai plecat din Rahova și l-ai luat pe ăla pentru bani”, a povestit Amalia Năstase, invitată în podcastul lui Mihai Petre. 


Amalia și Ilie Năstase au împreună două fete minunate, pe Alessia în vârstă de 16 ani și pe Emma, o adolescentă de 13 ani. După șapte ani de la divorț, Amalia a găsit puterea de a trece peste și s-a căsătorit cu asociatul ei, Răzvan Vasilescu. Cei doi au împreună un băiețel de doar 5 anișori. 


„Pe Răzvan îl știam mai de mult, am început un proiect atunci. E bărbatul pe care-l iubesc și fără de care nu funcționez. Avem o relație atât de bine închegată și e atâta încredere între noi. Eu eram turmentată de ce se întâmpla în viața mea atunci, dar am zis hai să încercăm. El mă admira mai de mult. Eu sunt a dracului, nu aș putea să iert un bărbat dacă m-ar înșela”, a mai spus Amalia.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Amalia Nastase (@amalianastase)


Chiar dacă acum este o femeie fericită și împlinită pe toate planurile, aceasta spune că perioada după divorțul de Ilie a fost foarte dificilă pentru ea și a reușit cu greu să răzbată. În plus, cei doi au decis să rămână în relații bune de dragul celor două fiice pe care le au împreună. Amalia s-a luptat foarte mult pentru ca fetele ei să nu simtă durera prin care ea trecea pe atunci. 


„Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea. Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu, era toată atenția pe mine. Am dat o scrisoare și gata. S-a terminat, nu am mai continuat. După ce nu mai ești bine ca și cuplu, o lași așa și gata. La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: <doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț>. După divorț, eu și Ilie am găsit modalități ca fetele să nu sufere după un scandal”, a dezvăluit fosta soție a lui Ilie Năstase. 

 

Citește și: Amalia Năstase, adevărul despre relația dintre Ilie Năstase și fetele sale: "Au trecut la alt nivel"

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel