„Am slăbit și am divorțat”. Motivul pentru care Lidia Fecioru a pierdut 30 de kilograme și a pus capăt căsniciei

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură foto Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură foto Antena 3

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit motivul pentru care a decis să își transforme radical silueta și să pună capăt căsniciei. Fostul ei soț i-a dat imboldul.

Lidia Fecioru este acum o inspirație pentru mulți. Bioenergoterapeutul  povestește însă că lucrurile nu au stat mereu așa, iar iubirea de sine a salvat-o de o căsnicie nefericită și de 30 de kilograme în plus. Fostul soț al vedei a făcut o remarca dureroasă, care a ajuns să-i schimbe întreg destinul. 

'Am avut vreo 30 de kilograme în plus și spuneam că eu nu sunt grasă. Spuneam că am doar 62 de kilograme, restul sunt sexualitate și carismă. Am început să mă iubesc și am slăbit. Am îmbrăcat o rochie lungă și arătam ca o omidă. Soțul meu a zis că arăt ca o vacă. Și i-am spus că sunt vacă pentru că stau cu el, voi slăbi și voi divorța. Așa am făcut, m-am iubit pe mine', a povestit bioenergoterapeutul, la Antena 3


Odată cu pierderea celor 30 de kilograme, Lidia Fecioru spune că și-a schimbat întreaga viață. Jignirea fostului soț, spune ea, a fost dovada că acesta nu o iubea. 

 

'Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat', a mai spus ea.


Ce dietă a ținut


'Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Roussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc. Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom.

Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe.


Acum mai mănânc din când în când fructe, dar în perioada de regim n-am mâncat fructe. Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, amăruie, care ținea locul și de cofeină și de dulce.

Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apă chioară', declara Lidia Fecioru în urmă cu câțiva ani într-un interviu acordat Irinei Reisler. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel