"Am slăbit foarte mult". Radu Itu, probleme după Survivor: A mâncat până i s-a făcut rău

Data publicării:
Sursa foto: Facebook Survivor Romania
Descriere foto: Sursa foto: Facebook Survivor Romania

Radu Itu, fost concurent la Survivor, a vorbit despre ieșirea sa din competiție și ce a urmat apoi.

"Sunt foarte fericit că am trăit această experiență. Într-adevăr, a fost cam puțin pentru mine, pentru că eu îmi doream foarte mult să particip în această competiție, de câțiva ani de zile, și mai aveam foarte multe de spus, dar Dumnezeu mi-a dat accidentarea aceasta și oamenii de acasă au înțeles că mă chinui de două săptămâni și nu m-au mai votat. Asta este, mergem înainte! Capul sus și joc de glezne". a spus Andrei Itu pentru ciao.ro.

"Am mâncat non-stop"

 

"Când s-a încheiat competiția pentru mine, după eliminare, am ieșit să mă plimb în oraș și am văzut locurile. Am mâncat non-stop, cu toate că m-au avertizat oamenii din producție după ce am ieșit să mănânc foarte încet, nu cantități mari pentru că o să am probleme, dar eu nu i-am ascultat fiindcă mintea mea se gândea numai la așa ceva. Cred că am mâncat non-stop de când am ieșit din competiție… până în ziua de astăzi. Foarte, foarte mult am mâncat. M-am balonat și mi-a fost puțin rău, dar tot am vrut dulciuri.

"Nu aveam globule roșii"

 

Adică, la ce mă gândeam pe insulă că voi consuma când voi ieși din competiție, am mâncat pentru că am slăbit foarte mult. Greșeala pe care am făcut-o înainte să intru în competiție a fost că am făcut o cură de slăbire, am slăbit 8 kg, iar atunci când am intrat în competiție deja eram slab. Acolo am slăbit încă 8, deci 16 kg cred că am slăbit în total. Și nu știu dacă a fost o greșeală, dar înainte de a intra în competiție am mai donat și sânge.

M-au avertizat oamenii de acolo să nu donez, dar eu, încăpățânat fiind, tot am donat pentru că am vrut să ajut oamenii. Eu așa sunt. N-am cum să dau înapoi. Când am ajuns pe insulă, a fost un impact asupra mea, nu aveam globule roșii și primele două săptămâni mi-a fost super greu. În a treia săptămână așa și așa", a mai spus fostul concurent



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Constantin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel