„Am fost văzută ca o ciudată”. Dana Nălbaru a rămas fără prieteni după ce s-a pocăit

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Dana Nălbaru, captură YouTube/ Fain&Simplu
Descriere foto: Sursa foto: Dana Nălbaru, captură YouTube/ Fain&Simplu

Dana Nălbaru, o apariție rară în ultimii ani, a fost invitata lui Mihai Morar, la Fain & Simplu, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri emoționante. Pe lângă faptul că fosta solistă HiQ a dezvăluit că la vârsta de 33 de ani s-a pocăit și că își dorește să ducă un trai simplu și plin de însemnătate, ea a vorbit și despre reacțiile pe care le-au avut apropiații.

Dana Nălbaru a dispărut din lumina reflectoarelor, în urmă cu câțiva ani. Cu toate astea, vedeta a mai apărut din când în când pe rețelele de socializare.  Recent, soția lui Dragoș Bucur a acceptat invitația lui Mihai Morar de a veni la podcastul lui „Fain&Simplu”, acolo unde a dezvăluit motivul pentru care a decis să se retragă din viața publică și să se pocăiască. 

Dana Nălbaru s-a retras din viața publică și s-a pocăit


Dana Nălbaru a dezvăluit că nu este făcută pentru a fi persoană publică și susține că perioada în care a făcut acest lucru, mai mult a afectat-o. 

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Toate lucrurile care au fost prea mult, pentru mi-au făcut rău. Prea multă lume mă cunoștea. Nu e o dramă. Nu m-a consumat, dar am avut de suferit. Nu mi-a plăcut să fiu persoană publică”, a spus Dana Nălbaru.

VEZI ȘI: De ce nu merg la școală copiii Danei Nălbaru: „Nu-i oblig să facă nimic. Ei învață liber”

Dana Nălbaru: „La 33 de ani m-am botezat”

Dana Nălbaru, în vârstă de 46 de ani, a mărturisit că a ales calea pocăinței, pentru a fi mai aproape de Dumnezeu. 

.„Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”. Artista spune acum că este „Dana Nălbaru, roaba lui Iisus”.

VEZI ȘI: Dana Nălbaru s-a retras din viața publică și s-a pocăit. De ce a luat vedeta această decizie: „Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit am crezut că-l pierdem”


Dana Nălbaru:  Am pierdut prieteni dragi, apropiați, cu care nu m-am certat sau nu am avut contradicții

„Am pierdut prieteni dragi, apropiați, cu care nu m-am certat sau nu am avut contradicții, ci pur și simplu drumurile noastre s-au dus, au luat-o în direcții diferite. Eu am ales această cale pentru mine și pentru copiii mei, consider că este cel mai bun drum, cel mai liniștit drum și este drumul către adevăr. Alții nu cred ca mine și atunci inevitabil am fost văzută ca o ciudată care vorbește despre chestia asta și care poate să fie fericită cu chestia asta care e așa o prostie. Îmi asum lucrul ăsta”, a explicat ea.


 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel