„Am fost paralizat pe partea stângă”. Dan Capatos, diagnosticul care i-a schimbat viața: „Îmi este frică”

Data publicării:

Dan Capatos a povestit una dintre cele mai mari cumpene prin care a trecut până acum.

Dan Capatos este unul dintre cei mai longevivi și apreciați prezentatori TV de la noi din țară. Cu o prezență de ani buni pe micile ecrane, acesta este cunoscut de fani pentru transparența, firea carismatică, dar și pentru optimismul de care dă dovadă mereu. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu faptul că celebrul prezentator s-a confruntat cu probleme de sănătate destul de grave în trecut, când a suferit un accident vascular cerebral. Acest lucru nu s-a întâmplat de mult timp, ci acum doi ani, când acesta se afla în vacanță. Dan Capatos spune, astfel, că nu a putut să accepte invitația de a merge în aventura vieții sale, în America Express, întrucât s-ar predispune la un adevărat pericol.

„Îmi este frică…Spaimele mele vin de undeva din zona medicală. Mi-e frică cu AVC-ul meu. Am făcut un AVC în vacanță, în Italia. M-aș duce cu Silviu ca să fie circ, nu cu nevastă-mea, iar fii-miu, care e sportiv, e prea mic pentru așa ceva.

Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme. Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer”, a declarat Dan Capatos, potrivit viva.

Citește și: Cum acoperă Irinel Columbeanu costurile azilului. Oamenii îi sar în ajutor cu donații: „Ar fi trebuit să mă abțin de la multe cheltuieli”

Dan Capatos și soția lui, o relație longevivă

Dan Capatos formează o relație cu actuala sa soție de peste 20 de ani. Cei doi se cunosc dinainte ca acesta să apară pe micile ecrane, iar pasiunea și iubirea par că i-au făcut să-și rămână alături neîncetat, odată cu trecerea timpului. Pentru a menține acest echilibru în viața personală, Capatos spune că nu lipsește niciodată de la evenimentele importante din viața partenerei sale, indiferent de cât de multe planuri are în ziua respectivă.

„Ei îi plac lalelele, exact ca cele pe care le-am împărțit astăzi. Printre picături reușesc, este important să stai în momentele tale în familie. De fiecare dată a avut locul ei special, chiar dacă eram prins cu filmări, cu deplasări. Nu vorbim doar despre momentul de când fac televiziune, ci de când ne-am cunoscut. Ne știm totuși din 1999.”, a mai spus acesta.

VEZI și: Alimentul cu cei mai mulți antioxidanți. Are beneficii uimitoare pentru sănătate. Mario Popescu: „Ne apără împotriva infecțiilor, celulor canceroase”

“A fost o relaţie tumultuoasă de la început”

Chiar dacă acum formează una dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă, începutul relației nu a fost la fel de roz pentru cei doi. Capatos povestea în urmă cu ceva timp cum ambii erau la vremea aceea implicați în alte relații, însă atracția dintre ei a fost prea mare, motiv pentru care aceștia au făcut tot ce au putut pentru a fi împreună.

“A fost o relaţie tumultuoasă de la început. Am cunoscut-o într-o redacţie la Media Pro şi, în scurt timp, a explodat totul şi ne-a dat şi vieţile peste cap, pentru că fiecare dintre noi eram angrenaţi într-o relaţie, ea, chiar foarte avansată. Suntem de mulți ani împreună şi este o legătură care nu s-a erodat prea mult. Poate ne iartă Dumnezeu că am ieşit din relaţiile acelea – în care oamenii respectivi n-aveau nicio vină să păţească aşa ceva – şi am format noi acest cuplu bazat pe sentimente. Nu am făcut-o să-i distrugem pe alţii, ci să nu ne distrugem noi vieţile”, mărturisea Dan Capatos în trecut, potrivit ziare.com



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel