Tania Popa își dorește să iasă la pensie: Vreau timp pentru familie, pentru mine

Data publicării:
Sursa foto: Tania Popa, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Tania Popa, Facebook

Actrița Tania Popa a vorbit, în cadrul unui interviu, despre faptul că este nerăbdătoare să călătorească și să petreacă mai mult timp cu cei dragi.

Actrița Tania Popa a vorbit despre perioada în care România a fost în stare de urgență, iar oamenii nu au avut voie să își părăsească locuința. Vedeta spune că s-a bucurat din plin de acea perioadă, pentru că i-a oferit prilejul să se relaxeze.

"Cred că sunt printre puținii care s-au bucurat foarte tare de anul ăla în care am fost închiși total, mă rog, un an a fost suficient, pentru că într-adevăr am respirat și m-am odihnit. Și uneori n-am făcut absolut nimic că nu aveam voie, uneori am făcut exact ce-mi place și niciodată n-am avut timp pentru asta. Acum am revenit la normal, adică am repetiție, repetiție, filmare, filmare, interviu, spectacol, repetiție, încontinuu, un haos total și așa să știi că am fost de când am venit în România pentru că am intrat foarte repede în pâine." , a spus Tania Popa, potrivit fanatik.

Ce-și dorește acum actrița

La 49 de ani, actrița are doar o singură dorință. Știe însă că mai durează mult până să i se îndeplinească și că trebuie să se focuseze, în continuare, pe carieră.

"Să ies la pensie! Și să știi că nu este un răspuns neadevărat, este foarte sincer. Mai am până la pensie, mai am de făcut câteva lucruri, dar îmi doresc acel moment, pentru că sincer am făcut tot ce și-ar putea dori o actriță într-o carieră să încerce să face, adică nu mai am curiozități, pentru că am lucrat foarte mult și foarte intens și îmi doresc timp pentru familie, pentru mine, pentru soț, avem planuri mari, vrem să vedem toată lumea și pentru asta trebuie să fiu în forță. Așa că dacă o să joc pe scenă până la 90 de ani, că mă văd în stare, n-o să mai am timp clar să văd lumea și îmi doresc foarte tare lucrul ăsta. Așa că o să mai lucrez intens 13 ani sau cât mai am eu până la pensie.", a continuat actrița.

Ce părere are Tania Popa despre vedetele din România

 "Am o părere proastă, foarte proastă pentru că la noi… pe mine dacă mă numește cineva din greșeală „vedetă”, mă supăr pentru că „vedete” la noi este un termen pentru altfel de persoane, nu pentru artiști. Totul, totul este să se uite cel de acasă.

Lumea asta este în general ruinată și stricată de prostime. Omul cu cât este mai citit, mai cult, mai destupat la minte, cunoaște mai multe, nu poate să facă atâtea tâmpenii și atâtea imbecilități pe lumea asta. De aceea mă supără foarte tare tot ce se întâmplă în showbiz pentru că am putea să servim și lucruri de calitate și frumoase. Am zis-o, m-am răcorit acum!", a mai spus actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel