„Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele” Adriana Bahmuțeanu, gânduri negre, după ce i-a murit un copil la 3 săptămâni de la naștere

Data publicării:
Captură video Youtube/ Xtra Night Show
Descriere foto: Captură video Youtube/ Xtra Night Show

Adriana Bahmuțeanu a fost la un pas de a-și pune capăt zilelor, după ce i-a murit un copil, la 3 săptămâni de la naștere. 

Adriana Bahmuțeanu este mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu drama prin care a trecut vedeta. Recent, Adriana Bahmuțeanu a fost invitată în cadrul unui podcast, unde a făcut numeroase dezvăluiri de-a dreptul șocante. 

Adriana Bahmuțeanu, gânduri negre, după ce i-a murit un copil la 3 săptămâni de la naștere

Adriana Bahmuțeanu a trecut prin perioade grele, care au marcat-o profund. Unul dintre ele a fost în momentul în care și-a pierdut bebelușul, la doar trei săptămâni după ce l-a născut. Băiețelul se născuse prematur și a cântărit doar 900 grame la venirea pe lume. Vedeta a recunoscut că a fost atât de afectată, încât a fost la un pas de a-și pune capăt zilelor. 

'Eram la nebuni azi dacă nu m-aș fi resetat așa. La spitalul 9. Sunt foarte sigură. Am avut multe momente de cotitură. Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele. M-am întrebat ce caut eu în viața asta atât de tristă. (…) Când mi-a murit copilul am zis că mai rău de atât nu are ce să mi se întâmple. Am fost o legumă ambulantă. Un zombie. Mi-am închis telefonul. Aveam 300 de apeluri pe zi. M-am simțit foarte singură.', a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu în podacastul 'Tare de tot'.

Cine i-a fost alături în acele momente grele

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că mama sa i-a fost alături necondiționat și tot ea a ajutat-o să nu clacheze și să depășească acest moment greu din viața sa. 

'Dacă nu era mama mea cred că clacam. (…) Oamenii erau curioși ce se întâmplă în viața mea ca să facă un subiect. Nu să vadă cum mă simt. (…) A fost foarte greu să depășesc perioada aceea. Poți să pierzi orice în viață, nu se compară ca grad de durere când îți pierzi propriul copil. (…) M-am mobilizat pentru ceilalți copii. Am vindecat în timp durerea asta. În timpul pandemiei am simțit că sunt vindecată. Regretul rămâne oricum.', a mai continuat vedeta.

Adriana Bahmuțeanu: „Recomand tuturor celor care nu se simt bine și au o problemă în viața lor să meargă la psihoterapeut.”

Vedeta a recunoscut că a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a scăpa de depresia cu care se confrunta, după moartea băiețelului său. Totodată, Adriana Bahmuțeanu a ținut să-și sfătuiască fanii să apeleze la ajutor, dacă simt că nu pot să depășească singuri problemele cu care se confruntă. 

'Am făcut terapie mult timp. Recomand tuturor celor care nu se simt bine și au o problemă în viața lor să meargă la psihoterapeut. E un cumul de factori. Eu așa m-am vindecat. Starea mea de sănătatea s-a îmbunătățit. Eu sunt în cea mai bună versiune a mea. (…) Nu ești un copac în viața asta sau o stâncă. Nu îți convine ceva poți să pleci. Poți să te muți din punctul A în punctul B.(…)', a mai spus vedeta în cadrul podcast-ului.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, mamă la 48 de ani. Vedeta a primit vești bune de la medici: „Este muncă în progres acum”

Văduva regretatului Leo Iorga, de urgență la spital. Paula Iorga și-a rupt mâna: „Trebuie să stau cinci – șase săptămâni cu orteză!”

Mihai Mitoșeru s-a luptat cu depresia, când mama sa a suferit o operație pe creier: „Am slăbit 13 kilograme, aveam senzația că nu mai am pentru ce și de ce să trăiesc”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel