Văduva regretatului Leo Iorga, de urgență la spital. Paula Iorga și-a rupt mâna: „Trebuie să stau cinci – șase săptămâni cu orteză!”

Data publicării:

Paula Iorga, văduva regretatului Leo Iorga, a ajuns de urgență la spital, după ce și-a rupt mâna. 

Paula Iorga a ajuns de urgență la spital, în urmă cu câteva zile, după ce și-a rupt mâna. Într-un moment de neatenție, văduva regretatului Leo Iorga, a aluneca și și-a fracturat mâna stângă. Într-un interviu, acordat pentru click.ro, Paula Iorga a vorbit despre starea sa de sănătate.

Văduva regretatului Leo Iorga, de urgență la spital

Paula Iorga a mărturisit că este nevoită să stea câteva săptămâni cu o orteză recomandată de către medici. Din nefericire, femeia nu poate să facă mai nimic și stă doar în pat, pentru a se recupera cât mai repede. Cu toate astea, Paula Iorga are parte de ajutorul partenerului său de viață, care este foarte grijuliu. 

„Ce să fac acum, stau în pat?! Nu sunt prea bine din cauză că m-am împiedicat acum o săptămână și mi-am rupt o mână, așa că acum am o orteză pusă de medici. Am fost de urgență la spital și am refuzat să îmi pună ghips la mână pentru că știu că este foarte bine și cu orteza la mână. Trebuie să stau cu ea în jur de cinci – șase săptămâni...ce să fac, este rău, nu pot să fac absolut nimic. Îl mai ajut, în tot acest timp, pe partenerul meu cu ce pot pe partea de marketing.”, a declarat Paula Iorga, pentru Click!.

Paula Iorga: “Nu am fost tratată niciodată așa”

La doi ani de la moartea regretatului său soț, Paula Iorga și-a găsit alinarea în brațele lui Aurel Dincă, fostul solist al trupei Krypton. Acum, femeia locuiește în Eforie Nord.

„De când am orteza asta la mână el are mare grijă de mine. Soțul meu îmi pregătește farfuriuța cu de toate, în fiecare dimineață, fix ca la un restaurant. Nu am fost tratată niciodată așa cum mă tratează el”, a mai spus Paula Iorga pentru sursa citată mai sus. 

Leo Iorga s-a stins din viață, după o lupta grea cu o boală nemiloasă. Muzicianul, care s-a stins din viață în anul 2019, la vârsta de 54 de ani, a fost unul dintre cei mai cunoscuţi solişti şi chitarişti rock din România, numele lui fiind legat mai ales de trupele Cargo şi Compact B, alături de care a lansat hituri care au rămas în memoria fanilor.

Citește și: Florența Marin, dezvăluiri emoționante despre relația cu Leo Iorga. Ce obișnuiau cei doi să facă de sărbători



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel