Mihai Mitoșeru s-a luptat cu depresia, când mama sa a suferit o operație pe creier: „Am slăbit 13 kilograme, aveam senzația că nu mai am pentru ce și de ce să trăiesc”

Data actualizării: | Data publicării:
Descriere foto: Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook
Descriere foto: Descriere foto: Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook

Mihai Mitoșeru a vorbit despre momentul în care mama sa a fost operată pe creier. Prezentatorul TV  a fost victima depresiei. 

Camelia Mitoșeru a trecut prin momente grele, după ce a fost diagnosticată cu tumoră pe creier în urmă cu ceva timp. Mihai Mitoșeru a făcut tot posibilul pentru ca intervenția chirurgicală să fie posibilă, astfel că actrița a ajuns pe mâinile medicilor și operația s-a terminat cu succes. Mihai Mitoșeru a fost alături de mama sa necondiționat. Cu toate astea, prezentatorul TV recunoaște că s-a confruntat cu depresia.

Mihai Mitoșeru s-a luptat cu depresia, când mama sa a suferit o operație pe creier

Mihai Mitoșeru a mărturisit că a slăbit enorm în perioada în care mama sa a fost operată pe creier. Prezentatorul TV a recunoscut că a apelat la ajutorul specialiștilor, dar și la duhovnic. 

„A fost momentul în care mama a avut nevoie de acea intervenție chirurgicală pe creier și am avut o perioadă de depresie, pentru că mi-am dat seama că dacă se întâmplă ceva cu ea voi rămâne singur pe lume. Am slăbit 13 kilograme, nu puteam să dorm, să fac nimic, aveam senzația că nu mai am pentru ce și de ce să trăiesc. Dar am reușit să depășesc acel moment, am avut parte și de ajutor specializat, am apelat la un psiholog, am fost și la duhovnic', a susținut aceasta, potrivit unica.ro.

Mihai Mitoșeru, adevărul despre ruptura dintre el și Mircea Badea

Mihai Mitoșeru a vorbit și despre relația de prietenie dintre el și Mircea Badea. Acesta a mărturisit că relația dintre ei s-a răcit din cauza faptului că se văd tot mai rar. 

„Relația s-a răcit, pentru că nu ne-am mai văzut, nu s-a întâmplat doar cu Mircea Badea, ci cu mai mulți oameni, însă îi am în continuare la suflet. Dacă mă sună și au nevoie de mine voi fi alături de ei și sunt convins că și viceversa este valabilă. Viața ne-a dus în direcții diferite și nu ne-am mai văzut atât de des, nu am mai avut atât de mult timp. Este o prietenie care va rămâne pe viață, chiar dacă ne vedem mai rar', a declarat Mihai Mitoșeru.

„Am fost cuplat cu niște fete'

Prezentatorul TV a vorbit și despre viața sentimentală. Acesta recunoaște că este singur, dar și-ar dori să întâlnească pe cineva cu care să formeze o relație serioasă. 

„Foarte multe lucruri neadevărate s-au spus în cei peste douăzeci de ani de când apar pe micul ecran. Nici nu le mai stiu, am fost „cuplat' cu niște fete pe care nici măcar nu le cunoșteam și nici nu le cunosc. În ambele relații, am fost foarte deschiși, nu ne umblam în telefoane, nu au existat momente de îndoială. Eram geloși, dar nu absurzi. În momentul în care iubești pe cineva și acel cineva te iubește, îndoială nu își are locul. Dacă apare, atunci cei doi nu mai au de ce să stea împreună.

La un moment dat am crezut că e bine să fii singur, că este bine să trăiești singur, că nu ai nevoie de cineva lângă tine, dar nu este deloc așa. Este foarte greu să fii singur, cel puțin pentru mine', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Citește și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Mihai Mitoșeru EXCLUSIV

Marius Manole, în șoc hipotermic pe scenă: „Crunt e că spectatorii rădeau în continuare”. Ce s-a întâmplat cu actorul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel