Am aflat adevărul despre Auday Al-Ahmad, medicul estetician al vedetelor. Are sau nu drept de practică?

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/dr.auday_
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/dr.auday_

Medicul estetician Auday Al-Ahmad a rupt tăcerea după ce s-a scris că nu are drept de practică.

Medicul estetician Auday Al-Ahmad este deja foarte cunoscut pe rețele sociale, mai nou și de la TV, unde a apărut alături de Bianca Drăgușanu, care îi calcă pragul de fiecare dată când are nevoie de o nouă procedură estetică.

Și pentru că a devenit tot mai cunoscut, în presă au apărut și speculații, potrivit cărora medicul estetician Auday Al-Ahmad și-ar exercita meseria fără a avea, de fapt, drept de practică, fiind încă în perioada de rezidențiat.

Medicul estetician Auday Al-Ahmad a dat cărțile pe față după ce s-a scris că nu are drept de practică: Am drept de practică, dar supravegheat de un medic specialist.

Contactat de Spectacola, medicul estetician Auday Al-Ahmad a lămurit care este, de fapt, situația. Concret, Auday Al-Ahmad are drept de practică, chiar dacă este medic rezident. Acesta ne-a mărturisit că la fiecare intervenție pe care o face, este supravegheat de un medic specialist.

„Din informațiile apărute în presă despre meseria pe care o practic, vreau să lămuresc lucrurile. Eu am terminat medicina în anul 2020 și în prezent sunt medic rezident. Activez în cadrul unei clinici din București. Orice procedură atât minim invazivă cât si chirurgicală se desfășoară sub supravegherea atentă a unui medic specialist din clinică.

Avem o întreagă echipă de medici la clinică și toată activitatea se desfășoară în mod legal având toate avizele necesare funcționării atât de la DSP cât și de la Colegiul Medicilor. Am drept de practică, dar supravegheat de un medic specialist”, a declarat medicul estetician Auday Al-Ahmad în exclusivitate pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău, mesaj pentru Bianca Drăgușanu după ce s-a afișat cu medicul Auday Al-Ahmad

Medicul estetician Auday Al-Ahmad, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu

În cadrul aceluiași interviu, Auday Al-Ahmad ne-a mărturisit care este relația dintre el și Bianca Drăgușanu, după ce s-a zvonit că formează o relație. Medicul estetician a ținut să pună capăt speculațiilor și a precizat că între el și blondină este doar o relație profesională, spunând că aceasta este imaginea clinicii și cea mai bună reclamă în domeniul intervențiilor estetice. 

„Între mine și Bianca este o relație strict profesională. Este imaginea clinicii mele și sunt foarte fericit de alegerea făcută, ea fiind cea mai bună reclamă în domeniul de intervenții estetice. Nu fac parte din niciun triunghi amoros”, a mărturisit medicul estetician Auday Al-Ahmad în exclusivitate pentru Spectacola.

Și Bianca Drăgușanu a scris recent pe rețelele sociale că între ea și medicul estetician Auday Al-Ahmad este doar o relație strict profesională, sătulă de toate zvonurile apărute în presă după despărțirea de Gabi Bădălău.

„O scurtă lămurire cu aspect la 'îndrăgosteala' mea. Cu dr. Auday există doar o relație profesională, eu fiind imaginea clinicii”, a scris Bianca Drăgușanu pe rețelele sociale.

Citește și: „În tinerețe era foarte bătrână”. Bianca Drăgușanu, atac la adresa Loredanei Groza: „Eu nu zic ca ea că nu am liftinguri, operații estetice sau că nu cunosc botoxul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel