„În tinerețe era foarte bătrână”. Bianca Drăgușanu, atac la adresa Loredanei Groza: „Eu nu zic ca ea că nu am liftinguri, operații estetice sau că nu cunosc botoxul”

Data actualizării: | Data publicării:

După ce recent a suferit o nouă intervenție estetică la nivelul feței, pentru care ar fi scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 11.000 de euro, Bianca Drăgușanu a lansat un atac la adresa Loredanei Groza.

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu a suferit o operație estetică la nivelul feței, pentru care ar fi plătit aproximativ 11.000 de euro. După intervenție, vedeta a anunțat pe rețelele sociale că va purta timp de două luni și jumătate cagulă, pentru că are fața foarte inflamată și vânătă. 

Într-un interviu pentru Fanatik, ea a făcut dezvăluiri despre intervenția suferită, dar și cum se simte acum, la doar câteva zile de la operație.

„Sunt bine… Mă recuperez și eu, cum pot. Faptul că sunt umflată, sunt vânătă, dar trece. De la o zi la alta este spectaculoasă revenirea. Eu mi-am făcut un lifting… Dar când să îl fac, la 60 de ani, la ce mai îmi trebuie atunci?! Îl fac acum, cât sunt tânără. Arătam de 35, acum sunt de 25. Acum sunt în proces de update, ca la telefon (râde, n. red.). Mă chinuiesc să dorm. După anestezia generală s-au modificat, un pic, lucrurile. Aștept să îmi revin la normal, dar văd că îmi ia o perioadă. Am stat în anestezie generală 10 ore, m-au tot bibilit”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Bianca Drăgușanu poartă cagulă, după operațiile estetice: „Așa voi umbla următoarele două luni din viața mea”

Bianca Drăgușanu, atac la adresa Loredanei Groza: „Eu nu zic ca ea că nu am liftinguri, operații estetice sau că nu cunosc botoxul”

Mai mult, ea își asumă toate operațiile estetice pe care le are și a făcut o comparație cu Loredana Groza, care a susține că nu a trecut prin nicio intervenție invazivă.

„În fine, eu sunt curajoasă și asumată. Eu nu spun că mă dau cu cremă de gălbenele și d-astea. Niciodată… Sau să zic ca Loredana Groza că nu am liftinguri, operații estetice, nu am nicio intervenție, nu cunosc botoxul, nu beau, nu fumez, nu pierd nopțile, fac yoga…Adică, în tinerețe era foarte bătrână… Dar să fim sinceri, majoritatea dintre noi, și dau și exemple: Adelina, eu, Loredana… în tinerețe eram bătrâne. Dar eu sunt sinceră, recunosc. Păi eu câștig bani din cum apăr, normal că mă fac… Dacă aș câștiga bani din ouă mi-aș face fermă. M-aș face găină (râde în hohote, n. red.). Dar care e situația? Eu recunosc. Unele zic că își fac rinoplastie că nu respiră bine… Băi, mă lași?! De aia le fac de trei ori…”, a spus Bianca Drăgușanu.

„Eu mi-aș face și ce nu există”

Bianca Drăgușanu spune că nu se oprește aici cu operațiile estetice. Vedeta susține că va continua pentru că vrea să arate mereu tânără și frumoasă.

„Eu mi-aș face și ce nu există. Nu acum, e adevărat, acum vreau să mă vindec. Mi-am topit și buzele… Am început procesul de transformare încă din luna decembrie. Mi-am scos și tatuajul de la sprâncene, liftingul. Mi-am ridicat mușchii feței, eu nu aveam probleme cu pielea. Dar, pur și simplu, am considerat eu că se poate mai bine decât era. Oricum, luna ianuarie e luna operațiilor estetice. Am considerat că mă pot reface, lunile astea, ianuarie, februarie… Până la ziua mea mă refac… Eram țiplă și înainte, dar dacă se poate mai bine, de ce nu? Pentru următorii 15-20 de ani am rezolvat tot. O să încep remodelarea lor chiar azi. Le dau altă formă, le hidratez… Nu mă transform în altceva. Eu mă transform doar în mine”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel