Gabi Bădălău, mesaj pentru Bianca Drăgușanu după ce s-a afișat cu medicul Auday Al-Ahmad

Data publicării:

Gabi Bădălău a oferit primele declarații după ce s-a zvonit că Bianca Drăgușanu, cu care a format o relație timp de trei ani, ar avea un nou iubit, pe medicul estetician Auday Al-Ahmad. Afaceristul recunoaște că suferă după despărțirea de blondină și că are nevoie de o perioadă de liniște.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au format o relație timp de trei ani. În tot acest timp, cei doi au trecut prin mai multe împăcări și despărțiri intens mediatizate, însă se pare că de această dată decizia este definitivă.

După despărțirea dintre cei doi, în presă s-a zvonit că omul de afaceri a înlocuit-o pe blondină cu antrenoarea de fitness Andreea Ligia, iar Bianca Drăgușanu cu medicul estetician Auday Al-Ahmad.

Fosta prezentatoare TV ar fost deranjată de faptul că partenerul ei nu i-a fost alături nici în timpul intervenției suferite la nivelul feței, dar nici în perioada de recuperare. „Am fost un sprijin pentru ea pe parcursul recuperării”, spunea medicul estetician Auday Al-Ahmad la Antena Stars.

Gabi Bădălău, mesaj pentru Bianca Drăgușanu după ce s-a afișat cu medicul Auday Al-Ahmad

Într-un interviu pentru „Xtra Night Show”, Gabi Bădălău a ținut să o felicite pe fosta iubită pentru viața personală și pentru alegerile făcute. Mai mult, omul de afaceri a precizat nu este implicat în nicio relație amoroasă cu instructoarea de fitness Andreea Ligia și a mărturisit că are nevoie de o perioadă de liniște, dând de înțeles că suferă după separarea de fosta iubită.

„Doamna Drăgușanu am aflat că e implicată într-o altă relație, că are un alt partener. Eu nu mai am ce să discut. Înțelegeți voi mai bine lucrurile din  acțiunile, declarațiile, acțiunile și lucrurile pe care le face doamna Drăgușanu. Categoric eu și Bianca ne-am despărțit. Nu am nici o relație cu un instructor de fitness. Rămâne o femeie însărcinată din priviri sau cum?! Nu există așa ceva. 

Am avut o relație de trei ani cu bune si rele și, momentan, am nevoie de o perioadă de liniște ca să-mi văd de viața mea, de proiectele mele, de copiii mei. Nu sufăr, nu am de ce, atâta timp cât mă trezesc dimineața, sunt sănătos, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Într-adevăr, orice despărțire e grea, dar viața merge înainte. 

Nu pot să spun decât că mă bucur pentru binele doamnei Drăgușanu. Sunt fericit pentru viața ei personală și alegerile făcute de ea”, a spus Gabi Bădălău, la Antena Stars. 

Te-ar putea interea și: „A dat foc la casa din Bolintin, copiii mei erau în interior, dormeau”. Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa fostei soacre

Te-ar putea interea și: Gabi Bădălău sare în apărarea mamei sale, după ce Claudia Pătrășcanu i-a adus o serie de acuzații grave: „Are o doză de ură și de răutate pe care eu nu am întâlnit-o în viața mea”

Bianca Drăgușanu susține că nu formează o relație cu medicul Auday Al-Ahmad

Bianca Drăgușanu s-a decis să pune capăt speculațiilor cu privire la relația dintre ea și Auday Al-Ahmad. Fosta iubită a lui Gabi Bădălău a mărturisit pe rețelele sociale că între ea și medicul estetician este doar o relație strict profesională.

„O scurtă lămurire cu aspect la 'îndrăgosteala' mea. Cu dr. Auday există doar o relație profesională, eu fiind imaginea clinicii”, a scris Bianca Drăgușanu pe rețelele sociale.

Citește și: Bianca Drăgușanu, pregătită să-și schimbe înfățișarea: „Vreau să îmi repar toată fața, care a fost stricată de forma buzelor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel