Alina Sorescu, victorie în procesul cu Alexandru Ciucu: „Am văzut suferința în toate formele ei”

Sursa foto: Alina Sorescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alina Sorescu, Instagram

Alina Sorescu le-a dat fanilor săi o veste bună, în privința custodiei copiilor ei.

Alina Sorescu este în culmea fericirii, după ce a câștigat un nou proces în fața fostului soț. În urmă cu câteva luni, artista era devastată întrucât instanța a decis ca cele două fetițe pe care le are cu Alexandru Ciucu să aibă custodie comună la ambii părinți și, astfel, să petreacă o săptămână la mamă și una la tată. Solista considera că această decizia va lăsa urme adânci asupra copiilor care se află încă la o vârstă fragedă și care au nevoie de un domiciliu fix, favorabil la mamă. Acum, de la câteva săptămâni de când artista a fost nevoită să învețe să trăiască și fără fetițele sale, judecătoria a luat o nouă hotărâre.

„Vreau să va anunț că instanța de judecată - Curtea de Apel București - a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânăra judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămâna la tată și o săptămâna la mama, așa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mama și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe.”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

Citește și: Alina Sorescu, primele informații despre divorț. Motivul pentru care vedeta a dorit salvarea relației: „Ideea separării nu a apărut de la mine”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Sorescu (@alina_sorescu_official)

„Am văzut suferința în toate formele ei”

Vedeta nu s-a ascuns nicio clipă din fața fanilor săi și a recunoscut mereu că suferința trăită a fost una fără margini. Acum însă, că instanța a readus liniștea pe acest plan, Alina Sorescu așteaptă și pronunțarea divorțului, care va avea loc abia anul viitor, atunci fiind și toată suferința încheiată, spune artista.

„A fost o perioada grea, eu ca mama am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în față instanței de judecată. Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvară anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate.”, a mai spus aceasta.

VEZI și: Alina Sorescu, dezvăluiri emoționante despre tatăl său. Ce rol a avut în cariera sa: „Și-a îndrumat copilul către talentul sau pe care i l-a remarcat”

Alina Sorescu, în culmea fericirii pentru decizia luată de instanță

Copiii au nevoie și de mamă, dar și de tată, este de părere Alina Sorescu, care nu contestă faptul că Alexandru Ciucu joacă un rol extrem de important în viața fetițelor sale. Cu toate acestea, este nevoie ca ele să aibă parte, în același timp, și de stabilitate, lucru care nu se întâmpla dacă ele continuau să locuiască o săptămână la mamă și una la tată.

„Chiar dacă părinții se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mama și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți, dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă IUBIRE.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje și m-ați încurajat, însă vreau să îi mulțumesc în special avocatei mele pentru profesionalism și implicarea enormă.”, mai scrie Alina Sorescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 17 aug 2023, 07:43 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience