Alina Sorescu, primele informații despre divorț. Motivul pentru care vedeta a dorit salvarea relației: „Ideea separării nu a apărut de la mine”

Data publicării:
Sursa foto: Alina Sorescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alina Sorescu, Instagram

Alina Sorescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Cu toate acestea, ea și-a dorit salvarea relației cu partneerul său, Alexandru Ciucu. De ce și-a dorit acest lucru atât de tare.

Alina Sorescu (37 de ani) și Alexandru Ciucu (47 de ani) sunt implicați într-o dispută în instanță pentru custodia fetelor lor, după ce au decis să pună capăt căsniciei lor acum mai bine de un an. Într-un interviu recent, Alina Sorescu a vorbit despre divorțul de Alexandru Ciucu și despre momentele critice din căsnicia lor. Cei doi au două fiice împreună, Carolina (9 ani) și Ana Raisa (6 ani). Artista a explicat că neînțelegerile au apărut la scurt timp după nașterea fetelor și că ideea divorțului nu a venit din partea ei. Deși spera ca venirea copiilor să consolideze relația lor, Alina Sorescu a recunoscut că lucrurile nu s-au desfășurat conform așteptărilor.

Așteptările i-au fost înșelate

Cu toate acestea, intenția divorțului nu a avut-o Alina, după cum spune aceasta, lăsând de înțeles că partenerul acesteia a făcut primul pas în direcția despărțirii. Deși a considerat că micuții vor fi un element de unitate pentru ei, așteptările vedetei au fost înșelate.

“Ideea divorțului nu a apărut de la mine, discuții despre separare erau de mai mulți ani. (…) În mod special după nașterea Carolinei și a Raisei (n.r. – au început să apară problemele). Și credeam cumva greșit că venirea copiilor va închega mai mult familia. Dar realitatea mi-a demonstrat că nu a fost așa” – a dezvăluit Alina Sorescu, pentru okmagazine.ro.

Custodia e comună

Alina Sorescu a dezvăluit că cele două fiice ale lor, Carolina și Ana Raisa, locuiesc câte două săptămâni pe lună la tatăl lor, întrucât au o custodie comună. Cu toate acestea, Alina a menționat că această alternanță a reședinței îi tulbură pe fete.

“Custodia e comună, niciuna din părți n-a cerut custodie exclusivă, dar problema e că fetele au acum reședință alternantă, o săptămână la mine, o săptămână la tată – așa cum a cerut el -, ceea ce e bulversant pentru fete. (…) Sunt bulversate în urma acestui program de vizită. Efectele sunt vizibile asupra lor. Când noi doi ne-am separat, tatăl lor era plecat la cursuri la Paris, așa că ele nu au simțit foarte puternic separarea noastră, pentru că erau obișnuite cu plecările lui. Ceea ce au resimțit puternic e această mutare a lor săptămânală și faptul că jumătate din timpul lor nu stau cu mine, eu și părinții mei fiind până acum prezenți nonstop în viața lor, încă de la naștere” – a adăugat artista, pentru aceeași sursă.


Părinții sunt un sprijin pentru ea

Părinții Alinei Sorescu reprezintă un sprijin esențial în creșterea și îngrijirea celor două fetițe, Carolina și Ana Raisa. Aceștia oferă artistei o susținere deplină în această responsabilitate.

„Mama mea e cea mai bună prietenă a mea, părinții mei sunt cei mai apropiați. Au fost, și vor fi, și cred că așa e normal să fie. Am pus întotdeauna familia pe primul plan, înaintea prietenilor. Cred că familia e cea mai importantă în viața oricărui om și am o familie extinsă foarte unită și sunt recunoscătoare pentru asta. Am prieteni, da, am prieteni mulți și le-am simțit susținerea mereu, dar cred că în viața fiecărui om familia este cea mai importantă” – mărturisea vedeta acum ceva timp, pentru la Fresh by Unica.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel