Alina Sorescu, prima aniversare fără Alexandru Ciucu: „Nu mă gândeam că o să ajung vreodată în situația asta”

Alina Sorescu a împlinit 36 de ani. 

Alina Sorescu a împlinit 36 de ani, pe 14 iulie. Cântăreața se află în plin divorț de Alexandru Ciucu, bărbatul alături de care are două fiice. 


Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, artista a mărturisit că își dorește liniște de ziua ei și că își petrece aniversarea alături de fiicele sale. 


"Fetițele mele m-au surprins de dimineață cu felicitări, împreună cu părinții mei, mi-au dat o ținută foarte frumoasă de scenă. Astăzi petrec cu ele, cu cei foarte apropiați. O să ieșim pe seară cu fetițele, cu părinții mei, cu niște prieteni foarte dragi. Nu e o petrecere mare, dar să punctăm evenimentul. Timpul petrecut cu fetițele mele e cel mai prețios. Îmi doresc să fiu liniștită cu ele”, a declarat vedeta în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV.

Alina Sorescu rupe tăcerea despre datoriile firmei. Ce legătură au cu divorțul de Alexandru Ciucu: "E ceva normal"


Este prima aniversare pe care o petrece fără Alexandru Ciucu.

“E primul an fără el. Sunt ani și ani, perioade și perioade în viața oricui. Nu sunt nici prima nici ultima femeie care trece printr-o astfel de situație. Dar încerc să mă gândesc că totul va fi bine și sunt încrezătoare că lucrurile se vor așeza și vor intra pe un făgaș normal (…) Nu mă gândeam că o să ajung vreodată în situația asta, dar fetițele îmi dau puterea să aștept să treacă această perioadă sensibilă”, a mai spus Alina Sorescu. 

Alina Sorescu nu mai are liniște până la pronunțarea divorțului. Vedeta a răbufnit: „E firesc să mă apar în astfel de situații”


Alina Sorescu, despre divorț: Lucrurile nu s-au clarificat nici aici

Alina Sorescu se află în plin proces de divorț cu soțul ei, Alexandru Ciucu, care mai are mult până la a se încheia. Și, dacă lucrurile dintre cei doi parteneri sunt clare, situația celor două fete rămâne încă incertă. Deși instanța a decis deocamdată că ele vor rămâne în grija mamei lor, hotărârea se poate modifica oricând. 

"De la începutul anului, din februarie (s-au separat- n.r.). Deocamdată este complicat să intru în aceste detalii, încă vorbim de domiciliul fetelor. Lucrurile nu s-au clarificat nici aici. Într-adevăr, eu am câștigat în primă instanță, dar el epuizează toate căile de atac și atunci nu e cazul să vorbim atâta timp cât lucrurile nu s-au clarificat în instanță și, din păcate, situația este departe de a se termina. Nu am de ales decât să-mi văd în continuare de treabă, de munca mea, să cresc fetițele așa cum am făcut-o și până acum. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, nu sunt genul de om care ia decizii peste noapte. Lucrurile s-au întâmplat în timp, acum e o chestiune de organizare, iar acum trebuie să vedem ce și cum. Eu merg înainte", a mai spus Alina Sorescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 16 iul 2022, 11:04 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience