Alina Sorescu rupe tăcerea despre datoriile firmei. Ce legătură au cu divorțul de Alexandru Ciucu: "E ceva normal"

Data actualizării: | Data publicării:
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, foto Facebook
Descriere foto: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, foto Facebook

Alina Sorescu a spus adevărul despre datoriile firmei, dar și despre legătura lor cu divorțul de Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se află în plin proces de divorț, după ce aceștia au decis să meargă pe drumuri separate, după 12 ani de căsnicie. Chiar dacă artista trece printr-o perioadă foarte grea, aceasta are și motive de bucurie. Instanța a decis ca cele două fete ale cuplului să rămână în grija ei, până la pronunțarea oficială a divorțului.

Fostul soț al Alinei Sorescu s-a folosit de o ordonanță președințială pentru a obține custodia temporară a celor două fetițe, motivând că locuința sa este mult mai mare, în vila lui din Pipera, decât aparatamentul în care locuiește Alina.

Alina Sorescu rupe tăcerea despre datoriile firmei

Recent, au apărut tot mai multe speculații conform cărora Alina Sorescu ar avea mari datorii la firma. Cu toate astea, artista a negat toate informațiile apărute ân spațiul public.

'Sunt informații interpretate eronat, care să mă discrediteze. De ce au apărut în presă chiar în acest moment aceste informații? Exact după ce s-a hotărât domiciliul fetițelor la mine…Datoriile sunt, 90 la sută, de fapt, datorii pe care firma le are la mine ca asociat. Nu sunt datorii la stat.

Eu am făcut niște investiții anul trecut, m-am mutat cu sediul, mi-am plătit chiria în avans, pentru mult timp, plus restul de 10% datoriile curente ale oricărei firme, care se achită în luna următoare. E ceva normal. Eu, ca asociat, ca să pot face aceste investiții, mi-am creditat firma. Nu poți să spui că sunt în faliment, falimentul este cu totul altceva', a declarat Alina Sorescu, pentru CANCAN.RO.

De câte ori are voie Alexandru Ciucu să-și viziteze fetele

În acest sens, artista a dezvăluit și care este programul de vizită a copiilor, după care se ghidează fostul ei partener. De asemenea, Alina Sorescu a mărturisit și care sunt schimbările ce vor avea loc, odată cu pronunțarea divorțului.

”Tatăl fetițelor are program de vizită, așa cum se dă în astfel de situații. Adică două weekenduri pe lună și vacanțele la jumătate, cum se dă de obicei. Deocamdată nu este vorba și de semnătura unuia dintre părinți, dacă vreunul dintre noi ar vrea să plece cu fetele în vacanțe, în străinătate. Asta, la divorț.”, a declarat Alina Sorescu, potrivit ego.ro

Recent, Alina Sorescu era îngrijorată că ar putea pierde custodia fetelor

Invitată recent în cadrul unei emisiuni, artista s-a arătat a fi foarte îngrijorată pentru că ar putea pierde custodia celor două fete. Chiar dacă în primă fază, instanța îi încredințaseră ei fetele, acestea era conștientă e faptul că le-ar putea pierde, la a doua pronunțare.

"Noi ne-am separat de la începutul anului, în februarie. El a stat plecat mult timp de acasă, dar e greu să intru în aceste detalii. Lucrurile nu s-au clarificat în ceea ce privește domiciliul copiilor. Am câștigat în primă fază, dar acum el epuizează toate căile de atac. E posibil să fie vorba de un recurs, deci situația e departe de a se încheia. Pot doar să-mi văd mai departe de treabă. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Acum e doar o chestiune de organizare, logistică, eu merg înainte, proiectele mele merg înainte. Nu pot să stau acasă închisă între patru pereți, trebuie să-mi întrețin fetițele.", a declarat Alina Sorescu în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience