Alina Sorescu, prima apariție TV de când a anunțat că divorțează: E firesc să fie o perioadă complicată

Data publicării:
Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv
Descriere foto: Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv

Alina Sorescu a dezvăluit cum se simte în prezent, în cadrul unei emisiuni, după divorțul de Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu a trecut printr-o perioadă foarte grea, în ultima vreme, după ce a anunțat faptul că se va despărți de tatăl copiilor ei, după 12 ani de căsnicie. După mai mult timp în care a dispărut din lumina reflectoarelor, pentru a-și încheia aceste probleme, cântăreața și-a făcut apariția în cadrul unei emisiuni, unde a vorbit despre cum se simte în momentul actual.

"Chiar și în această perioadă tumultuoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe, pentru că sunt un om activ, care are proiecte, am trupa mea și sunt preocupată de podcasturi, emisiuni. Simt că am foarte multe lucruri de făcut și nu trebuie să mă opresc.", a spus Alina Sorescu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Cum se simt fetele Alinei Sorescu

Artista a vorbit și despre cele două fete, care au rămas în custodia mamei lor. Chiar dacă recunoaște că este o perioadă extrem de dificilă pentru toată lumea, aceasta spune totuși că ele sunt bine.

"Eu mă îmbrăcam colorat de ceva timp și nu înseamnă că lucrurile se opresc aici. Îmi place să cred că orice ar fi voi fi acolo prezentă în fața oamenilor în toate momentele, bune sau rele, așa e viața. Fetele sunt bine, e firesc să fie o perioadă complicată, dar vom trece peste cu înțelepciune.", a continuat aceasta.

Alina Sorescu l-a învins în instanță pe Alexandru Ciucu: „Mi-am recăpătat liniștea”

Ce planuri are artista pe această vară

Alina Sorescu spune însă că nu își poate face planuri concrete pe această vară, până nu se încheie complet procesul. Totuși, aceasta este fericită datorită faptului că are activitate pe plan profesional, care o împlinește inclusiv din punct de vedere financiar.

"Nu știm ce facem vara asta, vom vedea, lucrurile nu sunt foarte clare. O să am foarte multe evenimente vara aceasta. Proiectul meu, Picii lui Soreasca, e un proiect pe care mi l-am dorit, pentru că lucrurile sunt imprevizibile și asta îmi aduse stabilitatea pe care mi-o doream. Amândouă fetele mele au ureche muzicale, le place asta.", a mai spus Alina Sorescu.

Noi informații despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cine este femeia care ar fi intervenit în relația lorGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel