Alina Pușcău, marele regret, la 10 ani de la moartea tatălui său: „I-am divorțat pe părinții mei, i-am luat casă mamei mele și tatăl meu în fiecare zi voia să vorbească cu mine”

Data publicării:

Alina Pușcău vorbește despre relația pe care a avut-o cu tatăl său, la 10 ani de la moartea părintelui său. Cinci azi de zile a refuzat să vorbească cu acesta. 


Alina Pușcău a fost invitata Ilincăi Vandici, în cadrul podcastului Te ascult, unde a vorbit a vorbit despre relația cu tatăl său, dar și despre cum a schimbat-o șederea în America. 


Alina Pușcău l-a părăsit pe Vin Diesel la prima greseală: „I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația”

 
"Invitata mea de astăzi are o super poveste de viața! Chiar dacă trăiește printre starurile de la Hollywood, si ai spune ca existența ei este una de poveste, totuși nu a fost ocolită de durere, de trădare, de situații ce i-au lăsat răni adânci in suflet. De ce nu a vrut Alina Pușcău să se căsătorească cu Vin Diesel, despre ce discuta cu Leonardo DiCaprio sau JayZ atunci când se întâlnesc, cum i-au fost vândute rochiile și pantofii de mii de dolari și a rămas doar cu o valiza de lucruri, dar mai ales cum a reușit sa-și vindece inima după toate lucrurile dure pe care le-a trăit,  aflați doar urmărind integral episodul.", este modul în care și-a anunțat invitata, Ilinca Vandici. 

 
Nu a vorbit cinci ani cu tatăl său

Alina Pușcău a învățat o lecție dureroasă de la viață. Vedeta nu a avut o relație prea apropiată cu tatăl ei și recunoaște că timp de 5 ani nici nu a vrut să îi vorbească sau să știe ceva de el. A aflat că părintele ei s-a sfârșit printr-un telefon, care avea să o urmărească ani la rând. 

"Tatal meu a decedat acum vreo 10 ani și eram supărată pe el și am crezut că e vina mea. Tot timpul am crezut că eu sunt vinovată, că nu am vrut să vorbesc cu el. I-am divorțat pe părinții mei, i-am luat casă mamei mele și tatăl meu în fiecare zi voia să vorbească cu mine. În fiecare zi mă suna. Cinci ani de zile. Am fost foarte supărată, am fost foarte orgolioasă, foarte mult ego și mă termina ego-ul ăsta și mândria, dar eu tot nu mă lăsam. Am fost foarte încăpățânată și nu am vrut să răspund și într-o zi sora mea m-a sunat, vezi că o să moară, că ajunsese Salvarea la el, că a făcut un atac de cord. Și atunci am înțeles că în viață, mai ales cu părinții, trebuie să lași poarta deschisă și că eu trebuie să îmi accept părinții așa cum sunt, pentru că eu sunt unealta prin care eu pot să vindec asta. Eu sunt aici să vindec ce nu au putut ei să facă. Nu am reusit să vorbesc cu el, dar am fost la înmormântarea lui(...) Eu am crescut să cred că bărbații care te resping, te cerți cu ei și se întorc la tine, acolo este iubire! Dar nu este iubire! Este o boală. (...) Nu am vrut să mă căsătoresc, nu am vrut să am copii până nu găsesc liniștea asta de care am nevoie. "

S-a luptat cu depresia și a încercat să-și găsească sensul vieții
 

 
"Am fost și religioasă, am luat-o și cu religia....M-am făcut și evreică...Am încercat totul în viață...Doar să găsesc drumul meu...Am avut și depresii.. Nu știu dacă erau depresii. Nu eram depresivă, dar am avut căderi..."
 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel