Alina Pușcău l-a părăsit pe Vin Diesel la prima greseală: „I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația”

Data publicării:
Alina Puscau, Foto: Instagram
Descriere foto: Alina Puscau, Foto: Instagram

Alina Pușcău a păstrat tăcerea multă vreme în privința despărțirii de Vin Diesel. Frumoasa româncă, ajunsă acum în pragul măritișului, a rupt tăcerea în privința separării de celebrul actor american.

Alina Pușcău a încercat să își țină viața personală discretă și puține au fost momentele în care aceasta a vorbit despre ea. 
Acum, în pragul căsătoriei cu noul ei iubit, actrița și-a deschis sufletul și a povestit dramele prin care a trecut și motivul pentru care s-a despărțit de unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume. 


Traumele cauzate de moartea tatălui


Alina Pușcău a învățat o lecție dureroasă de la viață. Vedeta nu a avut o relație prea apropiată cu tatăl ei și recunoaște că timp de 5 ani nici nu a vrut să îi vorbească sau să știe ceva de el. A aflat că părintele ei s-a sfârșit printr-un telefon, care avea să o urmărească ani la rând. Fosta concurentă de la Ferma mărturisește că a rămas cu traume din cauză că nu și-a putut ierta tatăl cât încă era în viață.

 

„Cu tatăl meu am avut o poveste de familie în care ne-am certat, iar eu n-am mai vorbit apoi cu el timp de 5 ani de zile. Mai târziu am primit un telefon în care mi s-a spus că a murit.

Atunci am învățat de la viață că întotdeauna trebuie să lași o poartă deschisă. Chiar dacă ești supărat pe oricine. Trebuie să ierți și să te ierți pe tine în primul rând. Să accepți situația. Doi ani mi-a fost foarte greu. De-acolo s-a schimbat tot. (…) Nu mai aveam orgoliu”, a povestit Alina Pușcău în emisiunea „La Măruță”, de la ProTv. 

Motivul pentru care s-a despărțit de Vin Diesel

Traumele copilăriei au urmărit-o pe Alina și în viața sentimentală. Actrița recunoaște că i-a fost greu să se gândească la căsătorie și chiar să treacă peste greșeala partenerului. 


„Din cauza tiparului familial și a tatălui meu, mi-era frică de căsătorie, mi-era frică să am copii. (…) Am suferit. Mă duceam acasă și plângeam. Eram rănită. Dar n-am vrut să arăt. Dacă cineva îmi greșea o dată se termina.

Vin Diesel a făcut o singură greșeală și s-a terminat. M-a invitat la părinții lui de Crăciun. Un prieten de-al lui a zis că prietena lui l-a lăsat și că vor să meargă toți, ei și alți prieteni, în Miami. Mi-a zis: ‘Te superi?. I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația', a mărturisit Alina Pușcău.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel