Alina Pușcaș, transformare totală. A slăbit în timp record și a îmbrăcat hainele Madonnei

Data actualizării: | Data publicării:

Prezentatoarea Tv a fost de nerecunoscut duminică seară. 

Prezentatoarea de la "Te cunosc de undeva"  a uimit pe toată lumea cu apariția sa din cadrul galei caritabile #AjutEu, difuzată duminică, la Antena 1. Alina Pușcaș a fost bombă-sexy în rolul excentricei Madonna.

"Azi, în gala #AjutEu, voi susține cazul lui Claudiu cu această transformare marca «Te cunosc de undeva». Evident, personajul este Madonna, în clipul «Hung Up». Încercați să fiți indulgenți, înțelegători cu mine. Nu sunt cântăreață, deși îmi place să cânt... Dar în combinația de coregrafie și cântat live... E ÎNGROZITOR de greu! Nu am văzut montajul final al momentului, dar sper să fi ieșit onorabil Până la urmă, e o joacă drăguță", a scris Alina Pușcaș pe rețelele sociale, înainte de difuzarea momentului la TV.

Momentul artistic a fost creat de vedetă cu scopul de a ajuta un tânăr paralizat.

 


Vedeta a uimit pe toată lumea cu o coregrafie impresionantă, îmbrăcată într-un costum mulat, care a lăsat la vedere silueta filiformă pe care Alina a obșinut-o în urma unei diete extrem de controversate. După 3 nașteri, vedeta a ținut o dietă restrictivă prin care a slăbit 6 kg în 9 zile.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel