Alina Eremia a apărut cu ochiul vânăt pe rețelele de socializare: „Sper că nu e adevărat”

Data publicării:

Alina Eremia și-a speriat foarte tare fanii, printr-o postare făcută pe rețelele de socializare. 

Alina Eremia și-a speriat foarte tare fanii prin ultima postare făcută pe rețelele de socializare, unde a apărut cu ochiul vânăt. Internuții au reacționat astfel imediat și au întrebat-o pe solistă dacă a pățit ceva și dacă se simte bine. În cele din urmă, situația a fost clarificată, iar cântăreața a dezvăluit faptul că fotografia are legătură cu cel mai nou single al său,  unde abordează subiectul violenței domestice.

„Ce ai pățit?”, „Am crezut ca ai pățit ceva”, „Am crezut pentru o secunda ca te-a lovit cineva, dar după mi-am dat seama ca e make-up”, „M-am speriat puțin la început, am crezut ca e real”, „sper că nu e adevărat”, au fost doar câteva dintre îngrijorările exprima de fani, la fotografia artistei.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)

Alina Eremia a vrut să ia o pauză de la muzică

Chiar dacă artista se află acum într-o perioadă foarte bună pe plan profesional, în urmă cu ceva timp, aceasta își dorea să spună stop tuturor proiectelor pe care le avea în desfășurare, pentru a-și dedica puțin timp pentru ea. În ciuda acestei dorinței, vedeta nu a reușit însă să facă această schimbare.

"Acum trei ani aș fi vrut să iau o pauză. Nu pentru că nu-mi mai doream, simțeam că sunt într-un punct în care simțeam că vreau să trec în altă etapă. Chestia asta se simțea și în cariera mea și aveam nevoie să stau puțin departe de tot haosul. Voiam să iau o pauză pentru că voiam să mă redescopăr, dar atunci când ești prins în horă, e foarte greu să te retragi. Sunt multe lucruri care vin, oportunități, și nu poți să le dai cu piciorul. Automat nu am avut timp să fac asta.", a declarat Alina Eremia în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Mai mult, Alina Eremia vorbea atunci și despre postările realizate în social media, pe care nu le face atunci când starea sa de spirit nu este una bună.

"Dacă nu ma simt bine, eu prefer să nu postez pe social media. Nu vreau să fiu fake, dacă nu sunt într-o stare extraordinară nu postez. Nu vreau să fiu un factor care plusează negativitatea. Aleg să postez când am chef și mă simt bine. Lucrurile forțate se simt. Nu e că vreau să-mi afișez viața perfectă, ci aleg ca în zilele alea, pentru că am multe zile de acest gen, să fiu doar eu cu mine.", a continuat ea.

Alina Eremia a RENUNȚAT la un aliment, pentru o siluetă perfectă: Nu mănânc niciodată

 

Vedeta a avut probleme cu kilogramele în plus

Chiar dacă acum arată senzațional și se bucură de un aspect fizic de invidiat, vedeta recunoaște faptul că nu mereu a fost așa. Aceasta a avut o perioadă când s-a luptat cu kilogramele în plus, experimentând diferite diete și începând să petreacă mult timp în sala de sport.

"Am avut 12 kilograme... de fapt până în 15. Am avut multe kilograme în plus și nu e ca și cum nu le purtam cu mândrie. Nu aveam o problemă. Am ajuns într-un punct în care am zis că vreau să arăt altfel, să fiu mai sănătoasă, pentru că asta avea să se reflecte în timp. Sportul a devenit o dependență, am încercat diete, am avut și o gastrită. Puneam foarte multă presiune pe mine.", a mai mărturisit artista.

Iulia Albu o desființează pe Alina Eremia: Mi se pare trist că a îmbrăcat-o un stilist așa



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel