Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va afla un adevăr dur, dar necesar

Data actualizării: | Data publicării:
Alina Bădic horoscop
Descriere foto: Alina Bădic horoscop

Astrologul Alina Bădic a venit cu horoscopul săptămânii 4 mai - 11 mai 2024.

Scorpion

„Nativii Scorpion nu ar trebui să se ferească de persoanele care sunt mai directe. Ei fiind mai timizi, misterioși, nu se simt confortabili cu această duritate a unei zodii de foc care îi spune direct ce are de făcut. Va avea de ales dacă vrea să fie tratat regește, cu riscul să fie înjunghiat pe la spate, sau dacă acceptă sinceritatea, chiar dacă vine într-un ambalaj rigid.”

VEZI ȘI: Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

VEZI ȘI: Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care își va testa prietenii

Săgetător

„Vor închide total niște capitole. Fie că se raportează la ceilalți și nativii Săgetător realizează că ceva nu e în regulă sau că abordează orice altă tehnică, aceștia vor reflecta asupra faptului că nu mai înțeleg nimic. Tocmai ei, înțelepții zodiacului. În această situație, problema lor nu e că nu știu cum să împartă dreptatea, ci faptul că totul este foarte enigmatic. Vor primi o presiune în privința lucrurilor care îi macină și trebuie să se conecteze sufletește la ei înșiși. Poate că Săgetătorii sunt cei mai testați nativi în această perioadă.”

Capricorn

„Li s-a luat puterea în această perioadă, iar acum vor suferi o traumă. Acum ei trebuie să facă ceva cu zona aceasta. Cu siguranță vor regândi foarte multe acțiuni. Vor realiza că uneori puterea lor se poate afla acolo unde nu aveau idee, precum la copiii care sunt direcționați greșit de părinți către o carieră care nu li se potrivește.”

Vărsător

„Pentru acești nativi intuiția va deveni un ajutor de nădejde. Ei trebuie să se remarce prin ceva anume. Vom vedea mulți vărsători cu acces la informații și care va manifesta niște cunoaștere spirituală. Trebuie să își folosească intuiția și inteligența pentru a ajuta, nu doar pentru a remarca anumite aspecte.”

Pești

„Vor avea un început într-un domeniu unde sunt foarte puternici. Vor trebui să se gândească la un proiect de mare forță și să se asocieze cu oameni valoroși. Este momentul lor de ascensiune profesională și spirituală.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandru Negrici | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel