Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care își va testa prietenii

Data publicării:
FOTO: captură video B1
Descriere foto: FOTO: captură video B1

Astrologul Alina Bădic a venit cu horoscopul săptămânii 4 mai - 11 mai 2024.

Berbec

„E o zodie care nu se plictisește, cu o perioadă foarte bună pentru activități care necesită curaj. Nativii Berbec sunt foarte activi în această perioadă și încearcă să se pună în valoare. Vor rezultate și chiar să câștige mai mult pe seama lucrurilor pe care știu să le facă foarte bine. Aceștia sunt foarte interesați de partea spirituală. Sunt foarte protejați de dezamăgiri, iar singura provocare este doar să se înscrie pe linia lor de destin. În această perioadă nativii Berbec își dau seama pentru ce sunt făcuți, își confecționează un tipar. S-ar putea să se simtă mult mai fericiți să acceseze necunoscutul”, a relatat Alina Bădic la B1 TV.

Taur

„Vor ajunge alături de persoane aventuriere, drept urmare devin și ei mult mai temerari și mai activi decât de obicei. Nativii Taur își doresc prieteni pe care se pot baza, au o fixație din acest punct de vedere în perioada următoare. Vom vedea nativi care vor să își testeze prietenii pentru a vedea dacă pot avea încredere în ei, vor ceva concret și poate vor renunța la diplomație. Este o latură mai aparte și mai recentă, care nu are legătură cu interesele materiale, ci este o căutare onestă”, a continuat Alina Bădic.

Gemeni

„Gemenii devin foarte specializați pe călătorii, vor să participe la conferințe, la examene. Devin foarte preocupați de realizările socio-profesionale. Vor să primească o recunoaștere a diplomelor și a experienței de viață, pe de altă parte nici zona spirituală nu îi lasă în pace. O să fie tot timpul cineva care va încerca să armonizeze relațiile lor. Vor avea o conștiință foarte activă, dar și această preocupare referitoare la ascensiunea profesională. Le vor fi recunoscute meritele, mai ales pentru nativii care excelează în zona intelectuală. Sufletul întotdeauna le va spune unde se află zona de nemulțumire”, a mai precizat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandru Negrici | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel