Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Data actualizării: | Data publicării:
Alina Bădic - horoscop aprilie 2024
Descriere foto: Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Astrologul Alina Bădic a venit cu horoscopul săptămânii 4 mai - 11 mai 2024.

Rac

„Perioada este foarte puternică pe componenta de transmitere de mesaje. Vor primi răspunsuri lunare la întrebările care îi frământă despre familie sau alte aspecte. Vor afla de ce nu se mai simt bine din punct de vedere spiritual, iar după aceea se pot orienta puțin mai mult pe zona profesională. Vor descoperi tot felul de pârghii care îi pot duce către afirmare. Nativii Rac trebuie să înțeleagă care este aspectul cu cea mai mare importanță pentru ei.”

VEZI ȘI: Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care își va testa prietenii

Leu

„Leii sunt predispuși la pericole nevăzute, la tot felul de comploturi. Nu pot cum să înțelege lucrurile ăstea decât luându-și o zi în care să nu facă concesii. Apoi vor găsi un adevăr, au multe aspecte misterioase pe care le vor înțelege. Vor să renască, trec prin experiențe dure în viață pentru a renaște. Trebuie să realizeze că ceea ce contează cel mai mult este să aleagă în ceea ce vor să se transforme, la finalul acestor trădări și provocări.”

Fecioară

„Fecioarele vor avea, la rândul lor, multe provocări. Ceea ce te poate face să te simți bine, alături de anumite persoane, într-o conjunctură unde tu ai nevoie de profunzime urmează să ai parte de dezamăgiri. Fecioarele au parte de persoane care nu fac o mare problemă din ceea ce pentru ele e o tragedie. Vor stabili ce persoană e de încredere, ce persoană e acolo doar pentru distracție și așa mai departe. Au de înțeles lecția iubirii, pentru că nu trebuie să rupă legăturile, ci trebuie să le armonizeze. Nu contează atât de mult tipul dezamăgiri, ci tipologia persoanei care a făcut-o. Trebuie să te întrebi de ce te-ai atașat de persoana care te-a dezamăgit.”

Balanță

„Balanțele au de experimentat ceva unic. Pentru acești nativi contează foarte mult socializarea și totuși acum vor avea parte de niște probleme în această zonă. Poate că un parteneriat care părea stabil a început să capete fisuri. Până nativii Balanță nu vor deveni puternici și nu vor căpăta o recunoaștere autentică a eului interior, nu vor reuși să realizeze parteneriate fructuoase. Trebuie să realizeze că nu toate parteneriatele sunt așa cum par.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandru Negrici | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel