Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Data actualizării: | Data publicării:
Alina Bădic - horoscop
Descriere foto: Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic a prezentat horoscopul săptămânii 21– 27 aprilie 2024. 

În rândurile de mai jos găsiți previziunile pentru zodia Berbec.

 

Berbec horoscop 21– 27 aprilie 2024

 

„Forța perioadei este această conjuncție Saturn-Marte în semnul Peștilor, pe casa a 12-a, care vorbește despre ceva ce Berbecii au de înțeles despre sufletul lor. Practic Nativii Berbec ar fi bine să înțeleagă care sunt acele lucruri care îi deranjează cel mai rău, ar fi bine să înțeleagă de ce și-au ales o anumită misiune, de ce și-au ales un anumit punct profesional, o anumită direcție profesională, de ce au anumiți prieteni și așa mai departe.

 

Aceste de ce-uri sunt foarte importante pentru nativii Berbec. Există posibilitatea de a descărca foarte multă informație, foarte mult potențial prin intermediul persoanelor cu care interacționează. Există multe interacțiuni pentru nativii Berbec.

 

Vom vedea foarte mulți nativI care încep să construiască ceva doar pentru ei, pentru destinul lor. Realizează că există un potențial pe care nu l-au fructificat. Pentru Berbeci este foarte important să înțeleagă că pot să facă mai multe lucruri decât fac. Se vor implica în tot felul de proiecte care pot fi peste limita pe care o au de obicei, vor face mult mai multe lucruri decât de obicei”, a zis Alina Bădic la B1 TV.

 

Taur horoscop 21– 27 aprilie 2024

 

„Este un moment destul de important, un moment în care Taurii trebuie să facă acest Soare care de abia au intrat în semn, să facă legătura între ceea ce se întâmplă în sufletul lor și ceea ce le impune Universul. Pe undeva, toate aceste mesaje care vin din Univers și se coaboară în destinul personal au o logică foarte puternică.

 

Taurii sunt acum cu Uranus și cu Jupiter în semn într-o perioadă în care poate chiar dacă au acces la foarte multă cunoaștere, nu chiar tot ce se întâmplă poate fi tradus așa cum și-ar dori în planul spiritual. Din punctul de vedere al investițiilor, nativii Taur se găsesc într-o perioadă foarte prolifică. Lucrurile se întâmplă. Au foarte mult succes în această perioadă.

Se răscolesc foarte multe lucruri. Dacă nu vor înțelege acele lucruri pe care Universul vor să le înțeleagă, este ca și când nu ai înțeles nimic practic. Mare atenție cum traduceți mesajele Universului! Este foarte important pentru toate zodiile, dar mai ales pentru nativii Taur”, a zis Alina Bădic.

 

VEZI ȘI: Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă:

https://www.spectacola.ro/teorie-incredibila-despre-cancer-prof-dulcan-ce-spun-acum-ma-cutremura-am-vrut-sa-o-zic-la-tv-dar-mi-a-fost-teama_38515.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel