Alin Oprea și Medana se pregătesc pentru o nuntă în septembrie, iar rochia de mireasă a acesteia promite să fie ca în basme: „Va fi pentru prima dată în viața ei”

Sursă foto: Facebook/ Medana Oprea
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/ Medana Oprea

Viitorul cuplu Alin Oprea și Medana se pregătește cu entuziasm pentru nunta programată în luna septembrie. Medana, partenera celebrului cântăreț, va străluci în mai multe rochii de mireasă, una dintre ele fiind inspirată din poveștile cu Rapunzel.

Alin Oprea și Medana se pregătesc pentru o nuntă în septembrie, cu ceremonia civilă și religioasă programate peste două luni. În calitate de parteneră a celebrului cântăreț, Medana va avea ocazia să îmbrace mai multe rochii de mireasă pentru ziua cea mare. Cu toate că este prima experiență la altar pentru ea, emoțiile sunt puternice. Alin Oprea, membru al trupei Talisman, mărturisește că Medana trăiește momente pline de emoție și că iubirea și sprijinul ei necondiționat în cele mai dificile situații l-au convins de încrederea totală în partenera sa.

O rochie ca în basme

Viitoarea mireasă, Medana, va avea ocazia de a purta mai multe rochii de mireasă, una dintre ele fiind inspirată din poveștile cu Rapunzel, cu o trenă spectaculoasă. Detaliile suplimentare despre această creație rămân o surpriză. În timp ce pentru Alin Oprea acest moment nu reprezintă o premieră, Medana se va bucura pentru prima dată de experiența căsătoriei și a unei nunți. 

„Atât Taina Sfintei Cununii la biserică, cât și nunta vor avea loc în luna septembrie. Medana va avea mai multe rochii de mireasă, una dintre este ruptă din basmele cu Rapunzel. Este superbă, cu o trenă foarte lungă, alte detalii voi lăsa ca surpriză. Pentru mine nu este o premieră, dar Medana este pentru prima dată cand pășește la altar și când are parte de o nuntă. Va fi pentru prima dată în viața ei mireasă. Are emoții extraordinar de plăcute. Iubirea și daruirea ei în cele mai grele momente din viața mea m-au făcut să pot avea încredere totală în ea”, a transmis celebrul artist, pentru Viva.

Artistul vrea ce e mai bun pentru perechea sa

Nunta și Taina Cununiei vor avea loc în luna septembrie, iar cuplul își dorește ca evenimentul să fie unul de basm. Pentru Alin, cel mai important este să ofere soției sale, Medana, sentimentul că toate acțiunile lor sunt dedicate iubirii și bunătății sufletului ei, exprimând recunoștință pentru sprijinul acordat în momentele dificile și învățarea de a se ridica din nou.

„Nunta are loc în luna septembrie, în aceeași zi se va oficia și Taina Cununiei. Îmi doresc enorm ca nunta noastră să fie una de basm. Cel mai important lucru pentru mine este să-i ofer soției mele Medana, sentimentul că tot ce fac este dedicat iubirii și bunătății sufletului ei, recunoștinței pentru că a fost alături de mine în cele mai grele momente și că m-a ridicat de la pământ învătându-mă să zbor din nou. Am ales o locație exclusivită din București, pentru că mi se pare cel mai frumos și potrivit loc pentru nunta noastră, atât datorită interiorului elegant, în stil clasic, regal, cât și pentru cadrul natural spectaculos. Meniul va fi  unul de excepție, alegând cea mai sofisticată variantă: Royal Menu. Vom avea peste 500 de invitați din toată țara și chiar din străinătate.”, a declarat Alin Oprea, pentru Click!

Vezi și: Alin Oprea și Medana, nuntă de basm. 500 de invitați și opt perechi de nași: „În stil clasic, regal”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 10 iul 2023, 10:46 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience