Alin Oprea și Medana, nuntă de basm. 500 de invitați și opt perechi de nași: „În stil clasic, regal”

Sursă foto: Facebook/ Medana Oprea
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/ Medana Oprea

Alin Oprea și Medana au planificat o nuntă ca în basme. Detaliile au lăsat publicul cu gura mască.

Alin Oprea și iubita lui, Medana, se pregătesc intens pentru nunta lor religioasă care va avea loc în luna septembrie. Cei doi își doresc ca acest moment special să fie ca un basm împlinit. Au deja toate detaliile planificate, inclusiv alegerea localului și a celor opt perechi de nași. Invitațiile au fost trimise, iar emoțiile lui Alin Oprea cresc pe măsură ce data nunții se apropie.

Pregătirile pentru această nuntă extraordinară au început cu mai mult de două luni în urmă. Aproximativ 500 de persoane vor fi alături de miri în această zi specială, printre care se numără și aproximativ 100 de artiști și colegi de scenă ai lui Alin Oprea, solistul de la Talisman, dar și personalități din lumea televiziunii.

Petrecerea de nuntă va avea loc într-unul dintre cele mai exclusiviste localuri din periferia Capitalei, locul în care și Cristi Borcea s-a căsătorit cu Alina Vidican. Așteptările pentru nunta lui Alin Oprea și Medana sunt mari, iar mirii sunt nerăbdători să împărtășească acest moment unic al vieții lor alături de cei dragi.

Va fi sofisticat

Nunta și Taina Cununiei vor avea loc în luna septembrie, iar cuplul își dorește ca evenimentul să fie unul de basm. Pentru Alin, cel mai important este să ofere soției sale, Medana, sentimentul că toate acțiunile lor sunt dedicate iubirii și bunătății sufletului ei, exprimând recunoștință pentru sprijinul acordat în momentele dificile și învățarea de a se ridica din nou.

„Nunta are loc în luna septembrie, în aceeași zi se va oficia și Taina Cununiei. Îmi doresc enorm ca nunta noastră să fie una de basm. Cel mai important lucru pentru mine este să-i ofer soției mele Medana, sentimentul că tot ce fac este dedicat iubirii și bunătății sufletului ei, recunoștinței pentru că a fost alături de mine în cele mai grele momente și că m-a ridicat de la pământ învătându-mă să zbor din nou. Am ales o locație exclusivită din București, pentru că mi se pare cel mai frumos și potrivit loc pentru nunta noastră, atât datorită interiorului elegant, în stil clasic, regal, cât și pentru cadrul natural spectaculos. Meniul va fi  unul de excepție, alegând cea mai sofisticată variantă: Royal Menu. Vom avea peste 500 de invitați din toată țara și chiar din străinătate.”, a declarat Alin Oprea, pentru Click!

Opt perechi de nași

Mirii au planificat o nuntă fastuoasă, având opt perechi de nași, personalități cunoscute din showbiz și nu numai: Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea și Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Iuliana și Ninel Alexandru, Doina și Pavel Hălmăjan și Mihaela și Daniel Moldovan.

„Avem opt perechi de nași, cifra simbolică a infinitului, oameni de suflet care au fost alături de noi în cele mai grele momente din viață și pe care-i dorim aproape și în cele mai înălțătoare dintre acestea. Acești nași, provin din diferite medii, afaceri, show-biz, turism, horeca, și îi considerăm și îi simțim ca făcând parte din familia noastră.

Vom avea invitați peste 100 de colegi de scenă, dar și oameni de televiziune. Așa că cel mai mare festival de muzică din România va părea mic în comparație cu recitalurile ce vor avea loc la nunta noastră. Iar asta pentru că suntem cu adevărat uniți și prieteni în viața privată, nu doar colaboratori”, a mai dezvăluit Alin Oprea, pentru Click!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 07 iul 2023, 17:24 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience