Alin Gabriel Matei, despre ultima conversație cu Petrică Mîțu Stoian. Ce sfaturi a primit tânărul de la regretatul artist: „Ultimele cuvinte au fost...”

Data publicării:
Descriere foto: Petrică Mâțu Stoian și fiul de suflet, sursa facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Descriere foto: Petrică Mâțu Stoian și fiul de suflet, sursa facebook

Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a declarat, în exclusivitate pentru Spectacola, care a fost ultima conversație pe care a avut-o cu regretatul artist, dar și ce sfaturi prețioase a primit de la „tatăl” său.

Alin Gabriel Matei a devenit fiul spiritual al lui Petrică Mîţu Stoian, pe care l-a susținut necondiționat în carieră și care i-a dat cele mai prețioase sfaturi. Tânărul este devastat de moartea celui pe care îl considera tată. Acesta nu crede că cel care i-a fost alături necondiționat nu mai este printre noi. Cel pe care maestrul îl considera fiul său, este îndurerat și regretă că nu îl mai poate vedea măcar o dată. 

În exclusivitate pentru Spectacola, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a dezvăluit care a fost ultima discuție pe care a avut-o cu regretatul artist.

„Ultima discuție a fost vineri seara când ajunsese deja la clinică și eu trebuia să merg la o filmare. Ultimele cuvinte au fost “să fii tare, peste ei, te pupă nenea “, a declarat Alin Gabriel Matei pentru Spectacola.

Ce sfaturi prețioase a primit tânărul de la Petrică Mîțu Stoian

Fiul de suflet al interpretului de muzică populară a mărturisit că a primit cele mai importante sfaturi de la „tatăl” său. Artistul l-a sfătuit pe Alin să nu uite niciodată cine l-a ajutat, să nu uite ce este respectul, dar și să rămână un on simplu și cu capul pe umeri. 

„Sfaturi sunt multe, mi-a spus să-mi respect înaintașii și să nu uit niciodată de cei care m-au ajutat, mi-a spus să fiu un om simplu pentru că “simplitatea reprezintă eleganță. Toate momentele petrecute cu dumnealui sunt unice și frumoase în felul lor. Pot spune că mi-e dor să ne întâlnim și să povestim așa cum făceam mereu”, ne-a mai spus tânărul artist. 

Alin Gabriel Matei a recunoscut că îi este foarte dor de cel care l-a ajutat să-și împlinească cel mai mare vis, acela de a deveni artist. Tânărul a precizat că va duce mai departe ceea ce Petrică Mîțu Stoian a lăsat în urmă și va lupta să ajungă acolo unde artistul și-a dorit să îl vadă. 

„I-aș spune că voi duce mai departe ceea ce dumnealui a lăsat în urmă, că nu voi permite ca un artist de talia dumnealui să fie uitat și sper ca într-o bună zi să ajung acolo unde voia să ajung”, a conchis Alin Gabriel.

Citește și: Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, DISTRUS de durere. Cum i-a apărut regretatul artist în vis: „M-a certat” 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel