Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, DISTRUS de durere. Cum i-a apărut regretatul artist în vis: „M-a certat”

Data publicării:
Sursa foto: Alin Gabriel Matei și Petrică Mîțu Stoian, facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Alin Gabriel Matei și Petrică Mîțu Stoian, facebook

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum i-a apărut regretatul artist în vis. 

Alin Gabriel Matei, un tânăr cântăreţ a devenit fiul spiritual al lui Petrică Mîţu Stoian, pe care l-a susținut necondiționat în carieră și care i-a dat cele mai prețioase sfaturi. Tânărul este devastat de moartea celui pe care îl considera tată. Acesta nu crede că cel care i-a fost alături necondiționat nu mai este printre noi. Cel pe care maestrul îl considera fiul său, este îndurerat și regretă că nu îl mai poate vedea măcar o dată. 

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a declarat, în exclusivitate pentru Spectacola, că regretatul artist i-a apărut în vis de două ori și totul părea ca în realitate. De asemenea, tânărul a mărturisit că artistul l-a certat în vis pentru că a interpretat o doină care nu era potrivită pentru vârsta lui. 

„L-am visat de 2 ori și vorbeam exact ca în realitate. Ba chiar m-a certat pentru că interpretam o doină care nu era adecvată vârstei mele” , a declarat Alin Gabriel Matei pentru Spectacola.

Cine se ocupă de pomenile regretatului artist

Alin Gabriel Matei a mărturisit că impresarul și surorile regretatului artist se ocupă de pomenile acestuia. Totodată, tânărul a precizat că merge în fiecare lună, pe data de șase, la mormântul celui pe care l-a considerat „tatăl” său.

„De pomeni se ocupă Dl Prof. Gușman, cât și sora maestrului, Dna Maria. Eu merg la mormânt lunar, pe data de 6, și așa voi face toată viața”, a mai spus tânărul.

Alin Gabriel Matei: „Știa mereu să te scoată din orice stare rea cu glumele și veselia dumnealui”

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian își va aduce mereu aminte de cel care l-a ajutat să-și împlinească cel mai mare vis, acela de a ajunge să bucure lumea din jur cu vocea sa. De asemenea, tânărul că pentru el va rămâne același om blând, bun, care știa întotdeauna cum să-ți aducă zâmbetul pe buze, indiferent de problemele pe care le aveai.

„În amintirea mea rămâne omul Petrică Mîțu Stoian, omul blând și bun, ce știa mereu să te scoată din orice stare rea cu glumele și veselia dumnealui, “tatăl” care mă dojenea când greșeam, care mă felicita și mă susținea când făceam un lucru bun, omul fără de care eu nu as fii existat azi pe plan artistic”, a spus Alin Gabriel Matei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel