Alimentul pe care Dorel Vișan îl consumă în fiecare dimineață. Așa se menține în formă, la 86 de ani: „Mănânc zilnic, pe burta goală”

Dorel Vișan, captură video YouTube
Descriere foto: Dorel Vișan, captură video YouTube

Dorel Vișan a dezvăluit care este alimentul pe care îl consumă în fiecare dimineață și care îl ajută să se mențină tânăr, la 86 de ani. 

Celebrul artist, Dorel Vișan, are 86 de ani și își cultivă propria mâncare. S-a mutat la țară și depune efortul de a se îngriji de ceea ce va avea pe masă. Acesta transmite că dacă ne dorim o schimbare în viața noastră, trebuie să eliminăm total alimentele dăunătoare, pline de aditivi.

Alimentul pe care Dorel Vișan îl consumă în fiecare dimineață

Dorel Vișan a dezvăluit care este alimentul pe care îl consumă în fiecare dimineață pe stomacul gol și care îl ajută să se mențină în formă, la 86 de ani. Este vorba de castraveții verzi, pe care îi consumă pe stomacul gol. 

„În fiecare an fac câte o cură de castravete verde. Îl mănânc pe burta goală, înainte de micul dejun, în mai multe variante. Fie cu puțină sare, fie cu sare și ceva ulei de măsline peste. Se poate și cu o variantă mai pișcătoare, după gustul fiecăruia”, și-a descris el, pe repede înainte, soluția pentru CANCAN.RO.

Dorel Vișan este tare mândru de faptul că poate să consume legumele din propria recoltă. 

. „Eu am propriile sere, lângă Cluj, acolo unde de câțiva ani buni îmi plantez propria recoltă. Acolo am și roșii, și castraveți verzi. Se pot mânca unul sau mai mulți pe zi, după puterile fiecăruia”, a mărturisit îndrăgitul actor clujean.

Dorel Vișan: „Mă ajută să nu îmbătrânesc poate la fel de repede”

Bărbatul susține că această cură cu castravete verde ține bătrânețea la distanță și asigură cele mai bune rezultate. 

„În fiecare primăvară și vară fac așa ceva în fiecare dimineață și vă asigur că rezultatele sunt bune. Mă ajută să nu îmbătrânesc poate la fel de repede, deși pe la noi, prin Ardeal, străbunii mei nu vorbeau despre bătrânețe. Ei preferau să spună că crești în vârstă, că devii mai înțelept. Lumea modernă a fost însă de altă părere și a ales altceva!”, a mai spus Dorel Vișan.

Dorel Vișan este de părere că toate alimentele pe care le achiziționăm din magazine sunt un adevărat pericol pentru sănătate noastră. 

. „Lumea s-a schimbat și ce-a fost verde s-a uscat. La noi, în magazine cumperi moartea cu căruciorul. Atunci când lumea își umple cărucioarele cu tot felul de lucruri în mai toate magazinele astea moderne nu realizează că faci de fiecare dată un pas mic spre moarte!”, susține același mare actor român.

Serele sale se află la circa 30 de kilometri depărtare de Cluj-Napoca

„Anul acesta am folosit ca sămânță pentru roșii ceva mai aparte. Mi-a ieșit o producție mică, dar cu rezultate foarte gustoase. În sensul că roșiile din acest an au fost mari, unele cântărind și aproape un kilogram. Așa că nu am dăruit cu găletușa amicilor apropiați rezultatele muncii mele, ci cu bucata. Am oferit una sau două roșii, mari, ca lumea să vadă că mai există cu adevărat legume așa cum mâncau odinioară și părinții și bunicii noștri”, a precizat Dorel Vișan, pentru sursa citată mai sus. 

Citește și: Marius Elisei, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a împăcat cu Oana Roman. Bărbatul a spus adevărul: „Vom trăi si vom vedea”

Cine este femeia cu care s-a iubit Răzvan Fodor, înainte de soția sa. Acum este căsătorită cu un milionarGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 aug 2023, 10:01 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience