Alice Badea, motivul pentru care a plecat What's up din țară: „Am decis să ne separăm și atât”

Data publicării:

Alice Badea a mărturisit care a fost, de fapt, motivul plecării din țară a lui What's up.

What's Up este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Scoate hit după hit, iar fanii așteaptă cu nerăbdare ca artistul să lanseze o nouă piesă. Din păcate, acesta le-a transmis fanilor un mesaj îngrijorător, a anunțat că pleacă din țară, fără să ofere mai multe detalii. 


Alături de postare, artistul a scris și un mesaj în care le-a transmis fanilor că se vor revedea curând. ”Taxi, du-mă unde vreau! Vă pup și vă iubesc, ne revedem curând”, a scris What's Up în descriere. 

 

What's Up este în doliu. Bunicul artistului s-a stins din viață: „Ne vedem acolo sus”


Mesajul pus de What's Up Insta Story, a fost cel care i-a pus fanii pe gânduri: „Vă pup, vă iubesc, plec o vreme să-mi liniștesc inimioara! Ps: Pe drum spre aeroport, sper să nu fie ultimul drum...”, a mai scris artistul pe rețelele de socializare.

 


Deși în urmă cu ceva timp, What's Up  și Alice Badea s-au împăcat și aveau planuri mari de viitor, iată că acum lucrurile dintre cei doi nu mai funcționează atât de bine și au decis să ia o pauză. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care artistul a decis că este bine să plece pentru o perioadă din țară. 

 

What’s Up i-a cerut scuze public fostei sale soții: „Nu trebuie să ne mai ascundem după măscuță”


Ce spune Alice Badea, despre plecarea artistului din România?


”Am decis să ne separăm și atât. El e în vacanță, eu am treabă. Aș vrea să spună el când o să spună. Eu nu pot vorbi în numele lui, dar a plecat și a luat o pauză să își pună ordine în sănătate, viață și gânduri”, a povestit Alice Badea pentru Antena Stars. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel