What’s Up i-a cerut scuze public fostei sale soții: „Nu trebuie să ne mai ascundem după măscuță”

Data publicării:
What's Up, Sursa foto Instagram
Descriere foto: What's Up, Sursa foto Instagram

What’s Up și Simina au divorțat în urmă cu aproximativ 2 ani, după 9 ani de relație. Cu cine este într-o relație fosta soție a artistului?

What’s Up și Simina au rămas prieteni chiar dacă în urmă cu aproximativ 2 ani depuneau actele de divorț. Vestea că cei doi vor merge pe drumuri separate a șocat atunci o lume întreagă. Motivul separării ar fi fost certurile din ce în ce mai frecvente dintre cei doi. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, What’s Up și-a dat de gol fosta soție și a dezvăkuit cu cine are aceasta o relație. 


„Katarina a copilărit cu fosta mea soție, familiile lor au fost prietene de mult. Fratele Katarinei are grijă de fosta mea soție de doi ani. Mai nou, au făcut și un brand nou Fam.


Măruță: Deci fosta ta soție este iubita fratelui Katarinei?


Whats Up: Da. E ceva rău în asta?


Măruță: Nu, dar să facem arborele genealogic.


Whats Up: Deci Max este un tânăr de 20 de ani foarte, foarte mișto. Are o engleză impecabilă. La fel, mă bate la orice oră în engleză. Lucrurile merg mai departe, iar noi am rămas prieteni, iar în caz că-ți zice nevastă-mea să fii naș, să nu fii, te rog eu! Fosta mea nevastă! Mamă, să vezi ce capace îmi iau”, a mărturisit What’s Up în emisiunea „La Măruță”. 


La insistențele lui Cătălin Măruță, What’s Up i-a cerut scuze fostei sale soții, dar a spus că o iartă și el. Chiar dacă acum este într-o altă relație, artistul nu se sfiește să afirme public că a rămas în relații bune cu Simina. 


„Fosta mea soție, mă bate nașul la cap că altfel nu ceream iertare publică, aia e! Îți cer iertare că ți-am greșit și tu mi-ai greșit! Nu trebuie să ne mai ascundem după măscuță! Important e că am rămas prieteni, îți doresc tot binele din lume, să fii fericită și nu-l mai lua pe nașul de naș, că e nașul meu!”, a spus artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel