What's Up este în doliu. Bunicul artistului s-a stins din viață: „Ne vedem acolo sus”

Data actualizării: | Data publicării:
What's Up, captura foto Instagram
Descriere foto: What's Up, captura foto Instagram

What's Up trece prin momente grele. Artistul a anunțat că bunicul lui a murit. 

What's Up este unul dintre cei mai apreciați artiști din țară. Piesele lui cuceresc toate topurile muzicale. Chiar dacă pe plan mzuical, se poate burua de un succes imens, artistul trece acum prin clipe foarte grele. 


Bunicul său s-a stins din viață, iar artistul se pregătește de înmormântare. Anunțul trist a fost făcut chiar de What's Up pe pagina lui de Instagram.  Cântărețul a scris un mesaj în memoria bunicului său și a publicat o fotografie cu acesta.


„Dumnezeu să te ierte bunicule. Sper să mă ierte și pe mine că de multe ori nu știu ce fac și rănesc gratuit! Te iubesc! P.S. Ne vedem acolo sus! original gangsta: Vasile Balamuc”, a spus What's Up pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de What's UP (@whatsup_uasap)


Imaginea postată de artist a stârnit un val de reacții, iar fanii au ținut să-i transmită putere să treacă peste această încercare grea. 


„Tziganu meu cu oki mici și suflet MARE, tzigan de vatră(tzigan citit) {bibliotecă cum avea tataie n-am văzut la nimeni}”, a mai scris artistul în comentarii. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience