Alexia Eram suferă de anxietate. Fiica Andreei Esca a apelat la ajutorul specialiștilor: Pentru mine asta este o problemă mare”

Data publicării:
Alexia Eram, sursa instagram
Descriere foto: Alexia Eram, sursa instagram

Alexia Eram a recunoscut că suferă de anxietate. Fiica Andreei Esca a apelat la specialiști care să o ajute să scape de această problemă.

Pnademia de coronavirus și-a pus amprenta și asupra Alexiei Eram. Fiica Andreei Esca a recunoscut că se confruntă cu anxietatea și plânge aproape în fiecare zi. Aceasta a mărturisit că face terapie o dată pe săptămână pentru a scăpa de această problemă care o macină.

”Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă”, a mărturisit Alexia Eram în podcastul Laurei Giurcanu.

Fiica Andreei Escca a declarat că anxietatea este cea mai mare problemă cu care se confruntă în această perioadă. De asemenea, Alexia Eram a precizat că făcea terapie și în urmă cu cinci ani, dar a renunțat, iar odată cu pandemia a reluat ședințele de consilere, din cauză că anxietatea s-a amplificat.

”Nu neapărat pentru că aș avea ceva. Pur și simplu cred că toate lucrurile astea din jurul tău, stresul, presiunea, te fac să fii mai anxios. (…) Fiecare are problemele lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare. (…) Dar nu prea-mi place să-mi port milă.Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani de zile. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat de aproape un an, de când a început pandemia”, a mai spus Alexia Eram.

Citește și: Fiica Andreei Esca și Mario Fresh au fost la un pas de despărțire: „Da, e adevărat”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel