Alexandru Ciucu, o nouă lovitură din partea Alinei Sorescu. Artista a câștigat pentru a doua oară custodia fetelor

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, foto Facebook
Descriere foto: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, foto Facebook

Alexandru Ciucu a pierdut pentru a doua oară custodia fetelor în fața Alinei Sorescu.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se află în plin proces de divorț, după ce aceștia au decis să pună punct căsniciei. Totuși, până când lucrurile se vor încheia, mai durează puțin. Nu doar pronunțarea oficială a divorțului este așteptată, ci și acordarea custodiei celor două fete unuia dintre părinți. Dacă prima dată, instanța a decis să lase copiii cu mama lor, se pare că al doilea proces a fost câștigat tot de artistă. Vizibil fericită, aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde le spune fanilor că a reușit să câștige pentru a doua oară în instanță, spre dezamăgirea lui Alexandru Ciucu, care își dorea acest lucru cu orice preț.

”Dragii mei, în ultimele săptămâni am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră.Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viața mea. Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac. Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

Recet, Alina Sorescu era îngrijorată că ar putea pierde custodia fetelor

Invitată recent în cadrul unei emisiuni, artista s-a arătat a fi foarte îngrijorată pentru că ar putea pierde custodia celor două fete. Chiar dacă în primă fază, instanța îi încredințaseră ei fetele, acestea era conștientă e faptul că le-ar putea pierde, la a doua pronunțare.

"Noi ne-am separat de la începutul anului, în februarie. El a stat plecat mult timp de acasă, dar e greu să intru în aceste detalii. Lucrurile nu s-au clarificat în ceea ce privește domiciliul copiilor. Am câștigat în primă fază, dar acum el epuizează toate căile de atac. E posibil să fie vorba de un recurs, deci situația e departe de a se încheia. Pot doar să-mi văd mai departe de treabă. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Acum e doar o chestiune de organizare, logistică, eu merg înainte, proiectele mele merg înainte. Nu pot să stau acasă închisă între patru pereți, trebuie să-mi întrețin fetițele.", a declarat Alina Sorescu în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.

Cine este bărbatul care o susține pe Alina Sorescu în această perioadă: "Mă ajută și mă sprijină"

Alina Sorescu exclude împăcarea cu soțul ei

Chiar dacă în ultima vreme, au existat voci care spuneau faptul că cei doi s-ar putea împăca, artista exclude din start aceste vorbe.

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm.

Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. , a mai spus artsita potrivit viva.

Alina Sorescu, PEDEPSITĂ de Alexandru Ciucu. Ce i-a interzis designerul și ce AVERE au de împărțitGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 20 iun 2022, 22:47 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience