Alexandru Arșinel, uitat de colegii de breaslă: ”Nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”. Actorul nu se mai poate deplasa singur

Data publicării:
Captură video Youtube/ Exclusive Studio!
Descriere foto: Captură video Youtube/ Exclusive Studio!

Alexandru Arșinel continuă să aibă probleme destul de serioase de sănătate.

Alexandru Arșinel a fost internat în urmă cu câteva săptămâni într-un centru specializat pe problemele locomotorii, după ce acesta nu se mai putea deplasa deloc singur. Dacă atunci fiul său declara faptul că marele actor se simte cât de cât bine, acum, un apropiat de-al acestuia spune că artistul se deplasează în continuare cu dificultate, iar schema de tratament dă rezultate destul de greu. Mai mult, se pare că Alexandru Arșinel nu are nici prea mare poftă de mâncare, pentru că abia dacă ciugulește câte ceva pe zi.

„Alexandru Arșinel continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă, se vindecă foarte greu, este transportat și în prezent în scaunul cu rotile, la masă. A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la tv, la știri și la filme.

Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi. Cazarea, masa și tratamentul îl costă în jur de 1.000 de euro lunar. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente.

Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic. La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze.”, au declarat apropiații lui Alexandru Arșinel pentru Ego.ro.

Vasile Muraru a dezvăluit ultima convorbire telefonică cu Alexandru Arșinel: ”Nu pot să mă pronunț”. Ce au vorbit cei doi

”Tata nu se mai poate deplasa”

În urmă cu puțin timp, fiul actorului a dat noi informații cu privire la starea de sănătate a actorului, spunând, de asemenea, și de ce familia acestuia a luat decizia de a-l interna într-un centru special. Pe lângă problemele locomotorii pe care le are, psihic, bărbatul spunea atunci că tatăl său este în regulă, doar că nu mai are aceeași stare de bine pe care o avea în trecut.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

„Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a mai spus fiul actorului, potrivit impact.ro

Lovitură dură pentru Alexandru Arșinel. Actorul poate rămâne fără certificatul de revoluționar

”Lumea este rea”

Totuși, chiar dacă are un public care îl iubește și care abia așteaptă vești despre starea lui de sănătate, fiul actorului spunea pe atunci că va fi mai rezervat în declarații, pentru că anumite persoane vor să-i facă rău actorului.

”Am decis că este mai bine așa (n.r. să fie spitalizat), dar nu mai vreau să comentez. Am mai comentat și în alte dăți și observ că lumea este rea. Și nu mai vreau să dau și alte motive de a fi comentat.

Observ că, de câteva luni, de când tata nu a mai ieșit public, anumiți revoluționari l-au luat în vizor. Și au început să dea în el, chiar dacă el nu a mai deranjat pe nimeni”, a declarat Cristian Arșinel pentru Fanatik.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel