Alexandru Arșinel, dezvăluiri despre vaccinul anti-Covid. Ce spune actorul după ce a fost externat din spital: „Mi-a salvat viața și mie și soției”

Data publicării:
Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook
Descriere foto: Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook

Alexandru Arșinel și soția lui au trecut prin clipe foarte grele după ce au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2. Ce spune actorul despre vaccinul anti-Covid?

Alexandru Arșinel și soția lui au fost internați în spital din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2, chiar dacă s-au vaccinat împotriva acestei boli. Cei doi au trecut prin clipe grele și au sperat să scape cu bine de această perioadă. Alexandru Arșinel a vorbit pentru prima oară despre vaccinul anti-Covid și spune că acesta le-a salvat viețile, deoarece au avut o formă ușoară. 


„Am făcut vaccinul, eram fericit, mai ales că pregăteam și o premieră. Au apărut niște simptome, relativ nu foarte puternice și am cerut să fiu testat și la test am ieșit pozitiv. Și, uite așa, s-a aflat că am coronavirus, și eu, și soția mea, și, prin sprijinul dat de Matei Balș, am fost colectat, cum s-ar spune, din casă, împreună cu soția mea și dus acolo. 


Am avut acest noroc să fiu înconjurat de o echipă de medici excelenți. Eu fiind un caz special, fiind bântuit cu o boală imunosupresoare cu transplant de rinichi. 

 

Alexandru Arșinel va urca pe scena teatrului imediat ce va fi externat din spital. Ce a declarat actorul


Se pare că vaccinarea mi-a salvat viața și mie și soției. A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli și să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă”, a spus Alexandru Arșinel la Exclusiv VIP.

 

Alexandru Arșinel, despre ultimele zile din viața Stelei Popescu: „Pentru mine este un mister cum a murit”


Alexandru Arșinel așteaptă cu sufletul la gură să poată urca din nou pe scenă. Celebrul actor spune că în curând se va alătura colegilor din teatru, deoarece a pregătit o premieră chiar înainte de a se infecta. 


„Recuperarea este grea pentru că pornește nu de la stadiul bolii ci de la nivelul tău de a putea să o iei de la început. Însă, loc de trăit pe acest pământ mai există. Iar peste două săptămâni voi urca pe scenă. Când teatrul are nevoie, când eu am nevoie, când nevoia vine din dorința de a-mi umple venele cu sânge de artist, nu pot sta deoparte”, a mai adăugat actorul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel