Alexandru Arșinel, despre ultimele zile din viața Stelei Popescu: „Pentru mine este un mister cum a murit”

Data publicării:
Alexandru Arșinel și Stela Popescu. Captura foto Youtube
Descriere foto: Alexandru Arșinel și Stela Popescu. Captura foto Youtube

Alexandru Arșinel încă este îndurerat de pierderea prietenei și colegei sale, Stela Popescu.

Alexandru Arșinel și Stela Popescu au format un cuplu pe scenă și i-a legat o prietenie de o viață. Cei doi actori au fost extrem de apropiați și vorbeau des la telefon. Actorul povestește că a vorbit cu Stela Popescu fix cu o zi înainte ca aceasta să se stingă din viață. Aveau spectacol chiar în săptămâna aceea și nimeni nu-și imagina ce avea să urmeze.


”Nu-mi face bine când sunt întrebat cum este fără Stela Popescu. Cum să fie? Stela era un om deosebit de vertical. Ea dacă ar fi vrut să obțină ceva din punct de vedere afectiv de la mine, mi-o spunea de la obraz. Când a murit, în dimineața aceea am sunat-o. Cu o dimineață mai devreme am sunat-o și i-am spus să ne vedem, pentru că la sfârșitul săptămânii eram programați cu un spectacol la Chișinău. Ea mi-a zis: ”Lasă-mă până mâine să ne vedem, pentru că am treabă astăzi”, a declarat Alexandru Arșinel la Antena Stars.

Cu sufletul îndurerat, actorul își amintește de momentul în care și-a găsit cea mai bună prietenă zăcând fără suflare pe podea. 


”A doua zi m-a sunat Adrian Ursu și m-a întrebat dacă știu ceva de Stela și deja încremenisem. Mi-a zis că a murit. Ceva cumplit a fost. M-am suit în mașină imediat și am ajuns acasă la ea și am găsit-o pe podea, nu știu... Pentru mine este un mister cum a murit. S-a lovit la cap, s-a împiedicat, s-a... nu știu. Ea nu arăta niciodată, ea nu plângea niciodată. Ea era de te mobiliza, extraordinară. Extraordinară era”, a mai spus marele actor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel