Alexandru Arșinel va urca pe scena teatrului imediat ce va fi externat din spital. Ce a declarat actorul

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook
Descriere foto: Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook

Alexandru Arșinel se află încă internat în spital din cauza infecției cu Covid-19. Actorul își dorește să ajungă cât mai rapid pe scena teatrului. 

Alexandru Arșinel și soția lui se află internați în spital după ce au fost infectați cu coronavirus. Marele actor a mărturisit că el și soția sa s-au infectat cu COVID-19, în ciuda faptului că s-au vaccinat în urmă cu aproximativ două luni. Chiar dacă au fost externați cei doi s-au reîntors la spital din cauza simptomelor. 


Alexandru Arșinel susține că peste câteva zile va fi externat și are de gând să urce pe scenă imediat cum iesă din spital: “Sunt încă în spital, cu consult medical chiar acum. Mai stau vreo câteva zile. O să joc săptămâna ailaltă, într-un spectacol montat de mine. Încă nu e clară situația mea aici și săptămâna viitoare o să vă informez cu mai multe detalii”, a declarat Alexandru Arșinel în exclusivitate pentru Fanatik.

 

Maestrul a făcut și primele declarații despre starea lui de sănătate, direct de pe patul de spital.


“Mulțumesc. Sunt foarte bine. Nu vă faceți griji, sunt foarte bine”, a spus Alexandru Arșinel, în timpul unei discuții despre o piesă de teatru pe care Cristi Brancu o avea în emisiunea Exclusiv VIP. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel