Alexandru Arșinel, de urgență la spital. Ce diagnostic îngrijorător a primit actorul: ”Să vedem ce va fi”

Data publicării:
Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.
Descriere foto: Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.

Alexandru Arșinel are noi probleme de sănătate.

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital, după ce starea de sănătate a marelui actor a devenit din nou instabilă. Acesta se afla la căminul de bătrâni când a prezentat anumite simptome care i-au îngrijorat destul de tare pe cei care-l îngrijesc. Potrivit Fanatik,  acesta a ajuns în unitatea medicală într-o stare destul de gravă, iar medicii au luat imediat măsurile necesare pentru a-l stabiliza. Diagnosticul pe care Alexandru Arșinel l-a primit ulterior este unul destul de îngrijorător, întrucât se pare că acesta ar suferi de aritmie cardiacă. Cel mai grav lucru care se poate desprinde de la această boală este atacul de cord, dar dacă este tratată la timp, tragedia poate fi prevenită. Bogdan Arșinel, fiului îndrăgitului actor a oferit primele informații despre starea de sănătate a tatălui său și, potrivit bărbatului, acesta va rămâne internat pentru câteva zile.

”Este la spital, se fac analize amănunțite cu privire la starea lui. Nu știu exact, dar zilele viitoare, va fi externat. Încă nu am decis, noi, familia, dacă să îl ducem acasă sau înapoi la acel centru de îngrijiri la care a stat. Vă vom ține la curent. Dar, acum, tata se simte binișor, e bine… Să vedem ce va fi.”, a declarat Bogdan Arșinel pentru Fanatik.

”Anumiți revoluționari l-au luat în vizor”. Adevăratul motiv pentru care Alexandru Arșinel ar putea rămâne fără certificatul de revoluționar: ”Lumea este rea”

”Tata nu se mai poate deplasa”

În urmă cu puțin timp, fiul actorului a dat noi informații cu privire la starea de sănătate a tatălui său, spunând, de asemenea, și de ce familia acestuia a luat decizia de a-l interna într-un centru special destinat problemelor locomotorii. Așadar, se pare că marele actor nu se mai poate deplasa deloc singur, toate aceste probleme venind ca un cumul de factori asupra sa.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

„Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, spunea fiul actorului, potrivit impact.ro

Imagini tulburătoare cu Alexandru Arșinel. Problemele de sănătate l-au transformat pe actor/ FOTO

Care este ultima dorință a lui Alexandru Arșinel

Pe vremea când încă avea o stare de sănătatea destul de stabilă, marele actor și-a exprimat și ultima dorință, pe care avea de gând să și-o împlinească chiar el. Acesta voia să-și marcheze retragerea din carieră printr-un eveniment restrâns, dar de la care să nu lipsească cei mai importanți prieteni și familia.

”Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct (…) Doresc să îmi mai invit doi trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac”,  spunea  acum câteva luni, Alexandru Arșinel potrivit primei surse citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel