Alexandru Arșinel ar putea merge acasă: „S-a interpretat că l-ar fi mutat acolo definitiv”. Care este starea de sănătate a actorului

Data publicării:
Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.
Descriere foto: Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.

Alexandru Arșinel ar putea ajunge în sfârșit acasă, după o lungă perioadă în care a fost internat la azilul de bătrâni, dar și în spital.

Alexandru Arșinel a avut probleme destul de grave de sănătate, în ultima vreme, când a fost internat în spital de mai multe ori. După ce starea sa fizică va fi însă stabilizată, familia acestuia va avea o decizie importantă de luat, și anume dacă-l vor lăsa pe marele actor să locuiască în continuare la azilul de bătrâni, unde stă de aproximativ o lună, sau dacă-l vor lua pe acesta acasă. Surse din apropierea familiei spun însă că Alexandru Arșinel s-ar putea duce în sfârșit acasă, chiar dacă starea sa de sănătate rămâne una delicată.

”Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună. Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, și acolo beneficia de confort și de tratament. Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv, și le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo. După ce va fi externat, probabil că va fi adus acasă. Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală.”, au declarat surse din apropierea familiei, pentru ego.ro.

Ce spunea familia acestuia, despre starea de sănătate a actorului

Faptul că în spațiul public au apărut diferite speculații, ce făceau referire la starea de sănătate a actorului, i-a supărat pe fii actorului, care au declarat recent faptul că Alexandru Arșinel se simte bine, având parte de cele mai bune tratamente.

„Tata e bine. Nu-i adevărat că e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie. Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace”, a spus Cristina Arșinel potrivit playtech.

Viorel Lis se teme că ar putea ajunge la azil, după ce a văzut ce s-a întâmplat cu Alexandru Arșinel: ”Mă ruga să nu ajungă ca el, să nu-l părăsesc”

Alexandru Arșinel a fost internat în urmă cu ceva timp la spital

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital recent, după ce starea de sănătate a marelui actor a devenit din nou instabilă. Acesta se afla la căminul de bătrâni când a prezentat anumite simptome care i-au îngrijorat destul de tare pe cei care-l îngrijesc. Potrivit Fanatik, diagnosticul pe care Alexandru Arșinel l-a primit ulterior este unul destul de îngrijorător, întrucât se pare că acesta ar suferi de aritmie cardiacă. Cel mai grav lucru care se poate desprinde de la această boală este atacul de cord, dar dacă este tratată la timp, tragedia poate fi prevenită. Bogdan Arșinel, fiului îndrăgitului actor a oferit primele informații despre starea de sănătate a tatălui său și, potrivit bărbatului, acesta va rămâne internat pentru câteva zile.

”Este la spital, se fac analize amănunțite cu privire la starea lui. Nu știu exact, dar zilele viitoare, va fi externat. Încă nu am decis, noi, familia, dacă să îl ducem acasă sau înapoi la acel centru de îngrijiri la care a stat. Vă vom ține la curent. Dar, acum, tata se simte binișor, e bine… Să vedem ce va fi.”, a declarat atunci Bogdan Arșinel pentru sursa citată anterior.

Vasile Muraru a dezvăluit ultima convorbire telefonică cu Alexandru Arșinel: ”Nu pot să mă pronunț”. Ce au vorbit cei doiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel