Viorel Lis se teme că ar putea ajunge la azil, după ce a văzut ce s-a întâmplat cu Alexandru Arșinel: ”Mă ruga să nu ajungă ca el, să nu-l părăsesc”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Lis, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Oana Lis, Facebook

Viorel Lis este îngrozit de faptul că ar putea ajunge la azil, după ce a văzut cazul lui Alexandru Arșinel. 

Oana Lis trece prin momente grele, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă soțul ei. Fostul edil al Capital nu se mai poate deplasa deloc singur, aflându-se acum în scaun cu rotile. Mai mult, acesta are de urmat numeroase tratamente, care costă foarte mulți bani, după cum a declarat vedeta în repetate rânduri. 

Viorel Lis se teme că ar putea ajunge la azil

Recent, Oana Lis a declarat că soțul ei a implorat-o să nu-l după la azil, după ce a văzut cazul lui Alexandru Arșinel. 

„Da, îmi este foarte greu. De exemplu, astăzi, este nunta unui prieten, de zece ani ne ştim, şi îi confirmasem că mă duc la nuntă, dar nu pot să mă duc pentru că s-a întâmplat beleaua. Toată lumea se uită se uită ce îți lasă moșu, dar nimeni nu știe ce sacrificii faci. Poate alta s-ar fi dus la nuntă, dar nu eu nu pot să fac asta, atâta timp cât știu că Viorel are dureri și nu este bine. Înainte, când erau alte ocazii, puteam să mă duc fără el, dar dacă el nu e bine, eu nu pot. Și sunt niște sacrificii foarte mari, nu era vorba doar de o nuntă, dar aveam și eu nevoie să ies, să stau cu prietenii, să ies puțin din rutina asta, să mă detensionez. S-au strâns câteva donații atunci, sunt fericită pentru că mi-a trimis cineva din altă țară un scaun special. Viorel se uită la televizor, a văzut cazul lui Arșinel, pe care îl stimează foarte mult, și mă ruga să nu ajungă ca el, la azil, m-a implorat să nu-l părăsesc”, a declarat Oana Lis, potrivit romaniatv.net.

Oana Lis, apel disperat pe rețelele de socializare

Din cauza problemelor financiare, Oana Lis a decis să ceară ajutorul fanilor pentru a putea să-i cumpere tratamentul soțului său de care are nevoie. 

”Fiind o persoană masivă, nici în 3 oameni nu-l putem căra în brațe, nu am știut cât de scumpă e o recuperare făcută acasă, câte bare de susținere trebuie instalate prin casă, offf, nu ai cum să prevezi la ce boli si încercări te supune viata. Eu voi lupta în continuare oricum pentru ca el este familia mea . Știu că Dumnezeu lucrează prin oameni. Dacă puteși și doriți să donați pentru el, pentru o recuperare și o eventuală operație. Vă mulțumim anticipat”, a mai precizat Oana Lis.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel